Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Wil jij de buurt met elkaar verbinden?
Word buurtverbinder in jouw buurt! Buurten met Buren is een burgerinitiatief en heeft als doel om het onderlinge contact tussen buurtgenoten te versterken. Als buurtverbinder ken je de buurt en de inwoners en geef je een positieve bijdrage aan de saamhorigheid in de buurt. Wil jij jouw talenten en passies inzetten voor de buurt? Of wil jij meedenken met het initiatief? Kom in contact op Huizenvoorelkaar.nl.

Extra handjes voor Het Papageno Huis
Voor jongeren met autisme valt het vaak niet mee een plek te vinden in de maatschappij. Het Papageno Huis in Laren is opgericht om jongeren op weg te helpen en houvast te geven. Zij hebben verschillende vacatures openstaan waar ze vrijwilligers goed bij kunnen gebruiken, waaronder hulp in de keuken, dagbesteding of bij de ontvangstbalie. Wil je liever ondersteunen bij het organiseren van activiteiten? Je krijgt alle ruimte om te doen waar je goed in bent en plezier uit haalt.

Een gezellig gesprek
Voor een mevrouw van 82 jaar is De Marke-De Meenthoek op zoek naar een dame die haar elke week op vrijdag wil bezoeken voor gezelschap. Mevrouw maakt graag een gesprek en praat honderduit. Ze houdt van wandelen, ook al is ze slechtziend. Kom jij een gezelligheidspraatje houden?

Voor de dierenliefhebbers
Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. De Dierverzorging en Centrale Voerkeuken van Stichting AAP zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bij de Dierverzorging maak je vooral de dierenverblijven schoon en in de Centrale Keuken help je met de voorbereiding van het eten voor de dieren. Ben jij een dag in de week beschikbaar en spreek je goed Engels? Dan komen ze graag met je in contact.