Zangdienst Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk organiseert dinsdag 19 maart in samenwerking met de Oude Pastorie een zangdienst in de Oude Kerk aan de Kerkstraat. De bijeenkomst start om 11.00 uur.

Het thema is: 'Hoop op God'. Onder begeleiding van kerkorgel, piano en dwarsfluit worden bekende geestelijke liederen gezongen.

Wijkpredikant ds. P.M. van 't Hof verzorgt een korte overdenking en pastoraal werker Grietje Houwink van de Oude Pastorie verzorgt de Schriftlezing en draagt een gedicht voor.

De samenkomst duurt ongeveer drie kwartier. De zangsamenkomst wordt ieder kwartaal georganiseerd.


Huizer Café met journalisten

HUIZEN Het Huizer Café wordt dinsdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur weer gehouden bij Toneelvereniging Ontwaakt aan de Bakboord 70. Deze keer schuiven journalisten aan.

Het gaat om Joyce Bout, die jarenlang heeft geschreven voor de Huizer Courant, en oud-inwoner van Huizen Peter ter Velde, nu eindredacteur van het NOS journaal afdeling Buitenlands Nieuws. Hij zal vertellen over zijn werk als journalist in oorlogsgebied.

Voordat de gasten aanschuiven, wordt eerst door Bert en Peter Schaap uitgebreid het lokale nieuws van de afgelopen week besproken.

De avond is gratis te bezoeken en het Huizer dialect is goed te volgen. De voorstelling is interactief, dus vragen naar uitleg is ook mogelijk.


Danscafé

HUIZEN Dance-point aan de Havenstraat 305d houdt zaterdagavond 16 maart tussen 20.30 en 24.00 uur een danscafé.

Het is een vrije dansavond die open is voor iedereen die wil dansen en een gezellige avond uit wil hebben. Tevens zal er gedurende de avond een leuke workshop gegeven worden. Zowel leden als niet-leden betalen geen entree.
Meer informatie op www.dance-point.nl.