Dumbo, het olifantje dat kan vliegen, is heel realistisch in de remake van Disney.
Dumbo, het olifantje dat kan vliegen, is heel realistisch in de remake van Disney. Foto's: Disney Enterprises

Dumbo viert spectaculaire comeback bij Kinepolis Huizen

Kinepolis Huizen viert de terugkomst van de Disney-filmklassieker 'Dumbo' met een Ladies Night: een feestelijke avond met loterij.

HUIZEN Een vliegend olifantje dat het circus redt: Disney-klassieker 'Dumbo' keert terug bij Kinepolis Huizen vanaf 27 maart.

Disneys Dumbo is in een nieuw jasje gestoken door regisseur Tim Burton. Het bekende verhaal wordt nu een bijzonder bioscoopspektakel dat niet alleen in 2D, maar ook in 3D te zien is. Kinepolis Huizen trapt de terugkomst van het olifantje af met een Ladies Night op woensdagavond 27 maart.

Vriendinnen

De Ladies Night is een avondje uit met vriendin(nen) en ziet er dan als volgt uit: bij binnenkomst genieten van een welkomstdrankje, shoppen in de bioscoop, verloting van prijzen en na afloop van de film een goodiebag. Een ticket voor de Ladies Night kost 14,50 euro.

Sterrencast

In de nieuwe Dumbo-film speelt een ware sterrencast mee. Zo is Colin Farrell de voormalige circusster Holt Farrier die door circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) gevraagd wordt voor het olifantje met zijn veel te grote oren te zorgen. Farrier en zijn kinderen ontdekken dan dat Dumbo kan vliegen en het vervallen circus komt zo weer in de lift. Dat trekt ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) aan, die Dumbo rekruteert voor zijn entertainmentbedrijf. Dumbo is niet de enige klassieker die in 2019 weer in de bioscopen wordt vertoond. Ook Aladdin (mei) en The Lion King (juli) komen weer terug op het grote doek. Kinepolis biedt bezoekers het Disney Passepartout: deze drie films kunnen dan voor 25 euro gekeken worden. De pas is te koop bij de kassa van Kinepolis Huizen.

Dumbo, Aladdin en The Lion King terug in de bioscopen

De actuele bioscoopagenda van Kinepolis staat op www.kinepolis.nl.

Het menselijke verhaal blijft aanspreken.