Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Maatjes gezocht
Op Huizenvoorelkaar staan meerdere oproepen voor een maatje. Mensen zijn op zoek naar gezelligheid en iemand om een kopje koffie mee te drinken. Wil jij bij iemand op bezoek komen, met iemand wandelen of een uitje ondernemen? Ook zijn er mensen die graag hun hobby's met iemand willen delen zoals dammen, GTST kijken of een stukje mee willen rijden in de auto. Samen ondernemen is toch veel leuker?

Houd jij van watersport?
Lijkt het je leuk om samen met iemand met een beperking te zeilen? Sailability Huizen is op zoek naar vrijwilligers die een paar keer per jaar in een zeilbootje het water op willen gaan. Samen met andere vrijwilligers ga je twee of drie keer op een dag anderhalf uur zeilen. Na afloop van een geslaagde zeildag wordt er gezellig met een drankje nog even nagepraat.

Hulp voor de Egelbescherming
De Egelbescherming heeft verzorgers nodig voor één of meerdere dagen per week. Zowel voor de dagelijkse als de medische verzorging. Kom jij een handje helpen? Je verschoont de hokken, zorgt voor het voeren en wegen van de egels en de registratie hiervan. Je helpt mee met het onderhouden van het gebouw en het bijvullen van de voorraden. Bij deze vrijwilligersjob zijn er doorgroeimogelijkheden om intern te worden opgeleid tot medisch verzorger.

Wil jij in het bestuur van Stichting Gilde Gooi Noord?
Het bestuur is op zoek naar een nieuwe voorzitter en twee bestuursleden. De stichting geeft advies en workshops op allerlei gebieden. Ze bieden taalhulp aan anderstaligen in het Taalcafé, als Taalmaatje en met het project SamenSpraak. Daarnaast geven ze ook computerinstructies aan huis en regelen ze fietstochten. Wil jij hen adviseren als bestuurslid?