Generation Praise voor kinderen

HUIZEN Dansen, meezingen en genieten van een sketch. Zondag 31 maart is er om 16.00 uur weer een Generation Praise voor kinderen in de Zenderkerk aan de Borneolaan.

Generation Praise bestaat al zestien jaar. Elke vierde zondagavond van de maand staat de Zenderkerk in het teken van worship- en praisebijeenkomsten voor kinderen en jongeren. Iedereen, ongeacht (kerkelijke) achtergrond, is dan welkom. Voor de jongeren is er een extra Generation Praise-avond gepland, zaterdag 31 maart om 19.00 uur, maar dan in de vorm van een sing-in. Zonder spreker, maar wel met veel bekende nummers. Meer informatie staat op www.generationpraisehuizen.nl.


Starten met racefietsen

HUIZEN Beginnen met fietsen in clubverband kan nu onder leiding van Wielertoerclub (WTC) Huizen. Dinsdag 2 april om 19.30 uur is de eerste kennismakingsrit bij clubhuis Aan de Meet aan de Crailoseweg 80.

De clubtrainingsritten vinden op dinsdag en donderdag plaats. Ook is het mogelijk om in het weekeinde met een groepje te fietsen om aan de conditie te werken. Rijden kan in verschillende groepen: sportief/competitief (A), sportief/recreatief (B) en een groep voor starters (C). De clubtrainingen zijn ook toegankelijk voor niet-leden.
In de startersgroep is het mogelijk om rustig op te bouwen met fietsen en te leren om in een groep te fietsen. Meer informatie over de vereniging staat op www.wtchuizen.nl.