Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Hulp bij de beautysalon

Vind jij verzorgde handen belangrijk en vind je het leuk om nagels te lakken? Bij Vivium de Bolder komen elke maandagmiddag een aantal bewoners samen voor de handverzorging. Hiervoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het verzorgen van de handen van de bewoners. Je helpt met het vijlen en lakken van de nagels en het verzorgen van de handen met een handcrème. De bewoners worden hiermee lekker in de watten gelegd.

Reparateur elektrische apparaten
Elke laatste zaterdag van de maand heeft Repair Café Huizen een bijeenkomst in het Huis van de Buurt: De Draaikom Huizen. Van 10.00 tot 13.00 uur help je bij reparaties aan kleding, elektrische apparaten en fietsen. Na afloop eet je samen met andere vrijwilligers soep en praat je gezellig na. Kom jij 1x per maand helpen?

Tuinman/vrouw gevraagd

De Brassershoeve is een ontmoetingscentrum voor 55-plussers in Huizen. Je kunt hier gezellig biljarten, bridgen, schilderen en een kopje koffie drinken. Rondom de Brassershoeve ligt een mooie tuin. Ben jij graag buiten bezig en lijkt het je leuk om de tuin bij te houden? Kom in contact op Huizenvoorelkaar.nl.

Telefonisten voor Vier het Leven

Wil je graag iets vanuit huis doen en beschik je over een eigen computer en telefoon? Word telefonist bij Vier het Leven, een landelijke organisatie die activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. Je bent de contactpersoon tussen beller en organisatie en je beantwoordt via de telefoon. Kun jij goed communiceren en ben je klantvriendelijk? Dan ben jij degene die ze zoeken.