Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Ben jij een natuurtalent?
Vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn? Draai jij je hand niet om voor gras maaien, planten verpotten of de tuin onkruid vrij maken? Bij Thuishulp zijn er tal van mensen die staan te popelen om jouw hulp! Door ziekte of ouderdom kunnen deze mensen niet meer zelf hun tuin bijhouden. Duo's die graag samen iets doen, zijn ook van harte welkom. Per keer ontvang je een kleine vergoeding. Je bent lekker in de frisse lucht bezig en je helpt er ook nog iemand mee.

Begeleiding en ondersteuning bij koersbal
Vanaf mei worden er in de Rustmaat koersballessen gegeven. Iedere woensdagochtend van 09.45 tot 10.45 uur kunnen bewoners meespelen. De les wordt gegeven door een buurtsportcoach. Na een tijdje wordt de les overgenomen door vrijwilligers. Je bent om 09.30 uur aanwezig en legt de materialen klaar. Tijdens de les geef je begeleiding en houd je de scores bij. Ben jij enthousiast en lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je aan!

Muzikanten gezocht!
Gooisch koor de Blaerders is een gezellig koor met 65 leden. Zij zijn op zoek naar een drummer en een accordeonist. Ze zingen leuke liedjes, meestal in het Nederlands en treden regelmatig op in bejaardenhuizen en op korenfestivals. De repetities zijn op maanavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Malbak in Blaricum. Vind je het leuk om ons te begeleiden, kom dan eens luisteren.

Sfeermakers
Jij bent het aanspreekpunt in de huiskamer bij Merem. Je zorgt voor een gezellige sfeer en maakt graag een praatje, leest samen de krant, speelt samen een spelletje en zorgt voor koffie/thee. Je kunt goed luisteren naar anderen, bent geduldig, hebt een positieve houding en kunt omgaan met de verschillende zorgvragen van soms moeilijk sprekende patiënten.