Paasfeest op de Warande

HUIZEN Een leuk lentebakje maken, je laten schminken en onder begeleiding even een echt kuikentje vasthouden in de knuffelhoek. Het kan allemaal op tweede paasdag bij de Warande.

De kinderboerderij in het Huizer Stadspark is maandag namelijk het decor van een paasfeest. Tussen 13.30 uur en 16.30 uur zijn er verschillende activiteiten voor kinderen (activiteitenkaart kost 4 euro) Alle deelnemers krijgen gratis wat lekkers en de Paashaas komt ook nog op bezoek.
Pony Daisy staat eveneens weer te trappelen om kinderen voor 1 euro een rondje op haar rug te laten rijden en er worden weer spulletjes verkocht die de deelnemers van de dagbesteding hebben gemaakt. De imkers van de bijenschans zijn ook aanwezig om tekst en uitleg te geven over deze dieren. Eerste paasdag is de kinderboerderij ook gewoon geopend van 13.00 tot 17.00 uur.


Eemjazz in De Haven van Huizen

huizen De vijf leden van het Baarnse Eemjazz komen eerste paasdag naar De Haven van Huizen. Zij spelen en zingen een vertrouwd ('Lily Marleen', 'Only You') en deels vernieuwd repertoire ('Me, Myself & I', 'Eeny Meeny Miney Mo').

Daarvoor zorgen Peter Ivan (cornet, bugel, fluitje!), Frits Armbrust (klarinet, saxen), Hansje Armbrust (gitaar, zang), Hans Rombouts (bas) en Peter den Boer (klein slagwerk, zang, presentatie). Het optreden is van 14.30 tot 17.30 uur. Wie wil (blijven) eten in het pand aan de Havenstraat doet er goed aan te reserveren: 035-5240369.