Informatie-ochtend tuin-vrijwilligers

HUIZEN Vrijwilligerscentrale Huizen zoekt tuinvrijwilligers voor mei-oktober en houdt daarom donderdag 9 mei om 11.00 uur in de Haven van Huizen een gezellige koffie- en informatieochtend voor mensen die af en toe willen helpen met kleine tuinklusjes bij mensen thuis.

Het is voor inwoners in Huizen die dat zelf niet (meer) kunnen en geen tuinman kunnen betalen. Het gaat om kleine klusjes als oud blad verwijderen, licht snoeiwerk, plantjes planten, onkruid verwijderen en gras maaien. Tijdens de koffieochtend krijgen bezoekers alle informatie en maken kennis met collega-vrijwilligers.

Aanmelden voor deze ochtend of als vrijwilliger kan tot woensdag 8 mei bij Vrijwilligerscentrale Huizen-Thuishulp via 035 – 526 7553 of e.linthorsthoman@vchuizen.nl.


Hippiemarkt Oostermeent

HUIZEN De Hippie Fair on Tour komt zaterdag 4 mei naar Winkelcentrum Oostermeent. Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers welkom.

Deze markt stond al op 16 maart gepland, maar vanwege een storm besloot de organisatie deze af te lasten. Nu gaat het dan wel gebeuren. Bezoekers kunnen een spektakel verwachten van flowerpower en Ibiza-style met een scala aan leuke kramen en tenten die de oude hippietijden doen herleven. Uiteraard met gezellige muziek uit deze tijd en mooi verklede mensen.