Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Wil jij iemand helpen met de zoektocht naar een baan?
Als jobmaatje help je een werkzoekende naar werk. Door wekelijks 1 à 1,5 uur samen te praten, mee te denken, tips te geven, een sollicitatiegesprek te oefenen of bijvoorbeeld samen naar vacatures te kijken. Voordat je als jobmaatje bij ReconnAct start, krijg je een training. Als jobmaatje trek je samen op met een werkzoekende en vergroot je de kans voor het vinden van werk. Door jou krijgt de werkzoekende meer energie en zelfvertrouwen.

Zomerhelden gezocht!
Werken als vrijwilliger bij 113 is verre van een doorsneebaan. Jouw persoonlijke ambitie is om het leven van hulpvragers veiliger en minder uitzichtloos te maken. Je zorgt ervoor dat mensen met zelfmoordgedachten op de 113-hulplijn kunnen blijven rekenen door 24/7 bereikbaar te zijn en online adequate hulp te bieden vanuit het kantoor in Amsterdam.

Gezelligheid kent geen tijd
Bewoners van Koninklijke Visio gaan graag op pad, maar kunnen dit niet alleen. Houd jij net als onze bewoners van theater bezoeken, winkelen, concerten beluisteren, lunchen of gewoon een kopje koffie drinken? Dan zijn zij op zoek naar jou! Jij kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent en wat je leuk vindt.

Hulp voor de Egelbescherming
De Egelbescherming heeft verzorgers nodig voor één of meerdere dagen per week, zowel voor de dagelijkse als de medische verzorging. Kom jij een handje helpen? Je verschoont de hokken, zorgt voor het voeren en wegen van de egels en de registratie hiervan. Je helpt mee met het onderhouden van het gebouw en het bijvullen van de voorraden. Bij deze vrijwilligersjob zijn er doorgroeimogelijkheden om intern te worden opgeleid tot medisch verzorger.