Fietstocht Historische Kring Huizen

HUIZEN Historische Kring Huizen houdt 18 mei een fietstocht door het mooie buitengebied van Huizen.

De directe omgeving van Huizen kent naast de mooie natuur een groot aantal historische buitenplaatsen en prachtige villawijken. Hoe zijn die ontstaan en wie waren het die dit tot stand gebracht hebben? Onderweg worden bijzonderheden verteld en worden deelnemers verrast door plekken waar je als regel zomaar langsfietst, maar die nog iets vertellen van het rijke verleden van deze gebieden.

Verzamelen voor de 2 uur durende tocht om 13.30 uur per fiets bij Theehuis Bos en Hei aan de Oud Huizerweg 30. Deelname kost 3 euro, leden gratis. Opgeven is nodig in verband met gelimiteerde deelname en kan via info@historischekringhuizen.nl of 035-5260580.


Open dag Huizer Hockeyclub

HUIZEN De Huizer Hockeyclub houdt 22 mei van 15.30 tot 17.00 uur een open dag op haar terrein aan de Bestevaer.

Tijdens deze middag kunnen bezoekers kennismaken met hockey en wordt er een korte training gegeven. Voor een bitje en sticks wordt gezorgd. Deelnemers hoeven alleen goede schoenen en een sportieve outfit mee te nemen.

Familieclub

De Huizer Hockeyclub is een familieclub met ambitie en nieuwe leden, van heel jong tot veteranen, zijn welkom. Er zijn op dit moment geen wachtlijsten.