Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is een verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een vacature? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

In juni zetten we de sportieve vragen in het zonnetje. Actief vrijwilligerswerk is namelijk goed voor je lijf en je geest! Hoe zomerfit ben jij?

Hulp bij Triathlon Huizen
Op zondag 23 juni 2019 vindt de 34e editie van Triathlon Huizen plaats. Voor dit prachtige sportevenement hebben zij dringend jouw hulp nodig! Er zijn vrijwilligers en verkeersregelaars nodig om het evenement te kunnen laten slagen. In ruil voor je inzet ontvang je een T-shirt en een lunchpakket, maar vooral veel enthousiasme en een gezellig dag! Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus voor 1 dag? Twijfel niet en meld je aan!

Zwemmen met cliënten van Sherpa
Ben jij een echte waterrat? Veel cliënten bij Sherpa vinden het heerlijk om te zwemmen of te spelen in het water, maar zijn niet in staat zelfstandig te gaan zwemmen. Er zijn cliënten in Bussum, Huizen, Eemnes, Baarn en Hilversum die hierbij begeleiding zoeken. Heb je 1 x per week, twee weken of per maand een paar uurtjes vrij en vind je het leuk om iemand te begeleiden en blij te maken?

Samen op stap
Ben jij die sportieve wandelaar die graag een rondje omgaat met een cliënt? Dan is Koninklijke Visio op zoek naar jou! Samen met jou en de cliënt kijken ze naar een geschikte tijd, frequentie en plek om te gaan wandelen door de wijk, in het bos of over de hei. Dit kan doordeweeks zijn of in het weekend. Leuk en actief vrijwilligerswerk dat je passend kunt maken in je agenda.

Bootcamp trainer gezocht
Sportief Hardlopen Huizen zoekt een sportieve loop- of bootcamptrainer. Of iemand die bootcamptrainer wil worden. In overleg plannen we je in op verschillende groepen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je bereidt de training voor, bedenkt een route, geeft de warming-up en natuurlijk de training zelf. Je bent enthousiast om sporters te motiveren. Bij voorkeur heb je een sportieve opleiding of achtergrond.