SV Huizen JO15-1 naar de derde divisie

HUIZEN JO 15-1 van SV Huizen is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Hiermee promoveert het team naar de derde divisie.

"Na de winterstop besloot het team alles op alles te zetten om kampioen te worden. De trainingen werden nog fanatieker en regelmatig vlogen de scheenbeschermers in het rond, samen met liters zweet. Als team spaarden ze elkaar niet op het veld", meldt trainer Ismail Miara.

Vechtlust

Helaas had het team het niet altijd in de hand, maar wel een tomeloze energie, discipline en geloof in het team. Na een zinderende eindwedstrijd afgelopen zaterdag vol met vechtlust en positieve energie gebeurde toch waarvoor ze hard hadden gewerkt.


Collecteweek Epilepsiefonds

HUIZEN Ruim 20.000 vrijwilligers gaan in de week van 3 tot en met 8 juni langs de deuren om te collecteren voor het Epilepsiefonds. Ook in Huizen.

De opbrengst van de collecte is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, de organisatie van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp.

In Nederland leven 120.000 mensen met epilepsie. Zij kunnen onverwachts een epileptische aanval krijgen. Epilepsie is nog niet te genezen. Het Epilepsiefonds zet zich al meer dan 125 jaar in om genezing dichterbij brengen.