De spelertjes van Chelsea met de cup.
De spelertjes van Chelsea met de cup.

Finaledag Meco Champions League bij s.v. Huizen

HUIZEN De finaledag van de Meco Champions Leage (MCL) bij s.v. Huizen is afgelopen zaterdag gehouden. De jongens en meiden hebben het afgelopen half jaar hard getraind om de 'beker met de grote oren' te winnen.

Het was een mooie zonnige middag en iedereen was op tijd aanwezig. Vol spanning stonden de jonge voetballertjes te wachten tot ze mochten beginnen. Iedereen had evenveel kans om te winnen, want alleen de punten die die dag verzameld werden, telden mee.

In totaal deden vier teams mee: Chelsea, Arsenal, Juventus en Atletico Madrid. Elk team bestond uit 5 spelers. De beste 2 teams in de poulewedstrijden mochten de uiteindelijke finale spelen.

Nog nooit was het zo spannend. Iedereen was ontzettend fanatiek, zodat de uitslagen steeds erg dicht bij elkaar lagen. Uiteindelijk werd de finale gespeeld tussen Chelsea en Arsenal.

Ook in deze finale bleven de teams dicht bij elkaar. Het werd 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 en toen was de tijd om. Er werd besloten dat het team dat nu als eerste scoorde, de winnaar zou zijn.

De minuten kropen voorbij. Je zag dat de spelers moe werden. Normaal spelen ze 45 minuten en nu waren ze al bijna 65 minuten aan het rennen.

Uiteindelijk kreeg Chelsea het voor elkaar om het beslissende doelpunt te maken. Het team was dolblij met zijn prestatie en met de gewonnen beker.

Het winnende team is op de foto gegaan met de wedstrijdcup. Helaas mag deze niet mee naar huis, maar de Chelsea-spelers hebben wel een wedstrijdbeker mee gekregen. Ook hebben de andere spelers als aandenken aan deze dag een beker gekregen.