Nina, Tess, directeur Sjoerd Koelewijn, Wilem en Tama.

Tama kampioen Gouden Kraal

HUIZEN Tama Moria is kampioen tafeltennis geworden van groep 8 van de Gouden Kraal bij de jongens.

De voorrondes voor de finale van 23 mei hadden op 15 en 22 mei plaatsgevonden in de zaal van Tafeltennisvereniging Bijmaat de voorrondes plaats van de groepen 6/7 en 8 voor De grote finaledag op 23 mei. voor de groepen 6/7 en 8 vond plaats op de stenen tafel van basisschool De Gouden Kraal aan de Hoofdweg.
Bij de meisjes speelden Nina Read van groep 6/7 en haar zus Tess Read van groep 8 in de meisjesfinale. Tess won deze strijd. Bij de jongens won Tama Moria van groep 8 van Willem Hendrikx, de kampioen van 6/7.
In een fantastische finale won Tama met 11-7 en 11-9 van Tess, zodat hij de algeheel kampioen van de Gouden Kraal werd. De vier finalisten kregen een medaille en Tama kreeg de wisselbeker tot de zomervakantie mee naar huis.