Het PorterHouse Huizen met een terras aan het water.
Het PorterHouse Huizen met een terras aan het water. Foto: Nelianne Kroon

Kom langs voor een heerlijk hapje

HUIZEN Voor een heerlijk hapje eten met een drankje kun je elke dag terecht bij PorterHouse, dat gevestigd is op een mooie locatie in het Nautisch Kwartier Huizen.

door Astrid Maas

Als je op het terras aan het water zit, heb je een geweldig uitzicht over het havenkommetje om heerlijk te ontspannen. Aan de binnenzijde is een groot terras dat deels overkapt is met heaters waar je het hele jaar kunt zitten. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing. "Iedereen is welkom om op een ongedwongen manier te genieten en je voelt je hier meteen thuis", vertelt eigenaar Ard Hopstaken. "Je kunt in je spijkerbroek, pak of je wielerkleding komen voor een hapje eten."

Groot succes

"We zijn met het concept begonnen in Naarden waar het een groot succes is. En sinds een jaar in Huizen." PorterHouse is zeven dagen in de week geopend vanaf 11.00 uur voor een kopje koffie, lunch, bites, diner, cocktails, verschillende bieren of een goed glas wijn. "Naast ons uitgebreide wijnaanbod, hebben we ook onze eigen rode, witte en rosé wijn onder de naam Lex."

Modern vleesconcept

Op menukaart geen ingewikkelde gerechten, wel de beste kwaliteit

Op de menukaart geen ingewikkelde gerechten, wel van de beste kwaliteit. Denk hierbij aan een hamburger van dubbeldoel rund, dry-aged steaks of kip van de grill. Een modern vleesconcept met als vooraf of bij de borrel kleine bites om met elkaar te delen.
Ook voor de lunch is PorterHouse een fijne plek om te zijn. En geen zorgen wanneer je liever geen vlees eet, er staan voldoende aantrekkelijke alternatieven op de menukaart. Van vis tot vega en ook veganistisch.

Porter Social

Boven restaurant PorterHouse in Huizen vind je 'Porter Social'. De naam zegt het al; je kunt hier van alles doen wat leuk is. En dan vooral samen. Staan, zitten, kletsen, lachen, cocktail drinken, lekker eten, spelletje spelen, vrienden ontmoeten en nieuwe vrienden maken.

"Je kunt hier in een relaxte omgeving wachten op je tafel bij restaurant PorterHouse, naborrelen nadat je hebt getafeld in PorterHouse of juist een heel dagdeel doorbrengen met bijvoorbeeld je hockeyteam, collega's, vrienden, familie of teamleden. Oftewel; iedereen waarmee je graag je tijd doorbrengt in een informele setting."
Porter Social is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Tot 125 personen is geen probleem. "Speciaal voor groepen die een hapje blijven eten, hebben we het 'Social Style Menu' ontwikkeld, een walking dinner 3.0. Terwijl jij gezellig staat te kletsen met een drankje in je hand, serveren wij doorlopend lekkere hapjes. Je neemt hoeveel en waarin je zin hebt. Geen wachttijden, opgedirkte tafels of onderbroken gesprekken dus."

Speciale actie

Maak kennis met deze unieke formule en ontdek PorterHouse Huizen zelf; speciaal voor onze lezers is elke tweede lunch of diner deze week gratis! Kijk voor de actie op www.porterhouse.nl/actie.

PorterHouse Huizen, Vaarboom 1, Huizen, 035 - 887 60 00.
Meer informatie staat op www.porterhouse.nl.