Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen?

Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Gezelschap met jongeren
Woongroep Mozart is een gezellige woongroep in Huizen waar 16 jongeren, met een verstandelijke beperking, zelfstandig wonen. Lijkt het je leuk om deze jongeren af en toe gezelschap te houden? Zo kun je samen met een groep bewoners koken, spelletjes spelen in de woonkamer, lekker naar buiten voor een wandeling of samen boodschappen doen. Dagen en tijdens zijn in overleg.

Kom jij een leuke workshop geven?
Sherpa organiseert op woensdagavond een clubavond voor cliënten van de woonwijk in Baarn. Vanaf september zoeken zij mensen die het leuk vinden om een keer een workshop te geven. De clubavonden zijn van 18.30 tot 21.00 uur. De workshops kunnen één of meerdere avonden duren, net wat je wilt. Heb je een leuk idee voor een workshop voor dans, muziek, creatief, koken of iets anders? Neem dan contact op.

Saaie zondag? Breek je dag!
Iedere zondag organiseert Buurtestafette van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige middag voor bewoners van De Marke - De Meenthoek. Je werkt nauw samen met je collega-organisatoren en in overleg bepaal je welke zondagen je aanwezig kan zijn. Elke twee maanden komen alle vrijwilligers bij elkaar om programma's te bedenken en om gezellig een drankje te doen.

Heb jij een vlotte pen?
Het Oldtimer Festival zoekt iemand met een vlotte pen die het leuk vindt om persberichten en teksten voor diverse media te schrijven. Ook de teksten op de website werk je bij. Voor het Oldtimer Festival op 7 september wordt ook iemand gezocht die kan assisteren bij de jurering van de oldtimers. Ben jij een echte liefhebber? Dan is deze klus iets voor jou!