NK muziekkorpsen jeugd

HUIZEN Twaalf jeugdkorpsen gaan zaterdag 29 juni de strijd aan om het Nederlands kampioenschap Mars en Show van de doelgroep SMP van de KNMO.

Deelnemers zijn onder andere de jeugdkorpsen van Advendo Sneek, winnaar First Div Marsparade WMC, DVS kampioen WMC First Division Mars WMC, de jeugdkorpsen van Pasveer Leeuwarden en K&G Leiden, en wellicht een kanshebber, uit Amersfoort Jong Juliana.

Het evenement vindt plaats op de Wolfskamer in Huizen op het terrein van sv Huizen en begint om 10.30 uur met de marswedstrijd. Het onderdeel Show begint om 13.00 uur, waarna rond de klok van 16.00 uur de kampioenen bekend zullen worden gemaakt.

Toegangsprijs € 10,- per persoon. Tot 13 jaar en boven 65 jaar € 5,- per persoon.


Zamenzang Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk organiseert in samenwerking met de Oude Pastorie dinsdagmorgen 2 juli om 11.00 uur een Zomerzangbijeenkomst in de Oude Kerk. Het thema is: 'Geloof, hoop en liefde'.

Onder begeleiding van kerkorgel en piano worden bekende geestelijke liederen gezongen. Voor deze afsluitende bijeenkomst verlenen ook leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs medewerking door het spelen op dwarsfluit en trompet.

Wijkpredikant ds. P.M. van 't Hof verzorgt een korte overdenking en pastoraal werker Grietje Houwink van de Oude Pastorie verzorgt de schriftlezing en draagt een gedicht voor. De samenkomst duurt ongeveer drie kwartier.


Danscafé bij Dance-Point

HUIZEN De laatste vrije dansavond van het seizoen bij Dance-Point aan de Havenstraat 305d is zaterdagavond 29 juni tussen 20.30 en 24.00 uur.

Deze avond is open voor iedereen. Zowel leden als niet-leden betalen geen entree. Meer informatie op www.dance-point.nl.