Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Gezellig het dorp in
Corry (81) woont wat afgelegen, is slecht ter been en wil graag af en toe naar het dorp. Lekker lunchen bij Insolar of een keer naar de markt. Welke dame wil haar vergezellen? Je hoeft niet in het bezit te zijn van een auto. Corry regelt een taxi. Liefst op dinsdag of vrijdag. Vrijwilligerscentrale Huizen Thuishulp brengt je met haar in contact.

Aan de slag bij HSV De Zuidvogels
Binnen de voetbalvereniging zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op zaterdag kun je het wedstrijdsecretariaat bemannen, je kunt activiteiten begeleiden tijdens toernooien en evenementen of je bent steward bij wedstrijden van het eerste elftal. Bij voorkeur ben je in het bezig van een EHBO-diploma. Heb jij een passie voor voetbal en wil jij iets doen binnen HSV De Zuidvogels? Dan is dit je kans!

Gidsen voor een-op-eengesprekken bij Viore
Viore is een centrum voor mensen die leven met kanker, maar ook voor mensen die kanker hebben (gehad) of naasten en/of nabestaanden. Als gids ben je in staat om een bezoeker echte aandacht te geven, te luisteren zonder 'zelf in te vullen' en stil te staan bij de vraag die er speelt. Je bent op de hoogte van de sociale voorzieningen in de regio en kunt bezoekers informeren over en de weg wijzen naar mogelijkheden binnen en buiten Viore. Je bent een dagdeel per week beschikbaar.

Help jij Vincent met zijn werk?
Vincent zoekt iemand die hem kan helpen bij het schrijven en beantwoorden van e-mails tijdens zijn werk bij de gemeente Huizen. Als ervaringsdeskundige Toegankelijkheid is hij daar op woensdag van 10.00 tot 14.00 uur. Door zijn fysieke beperking kan hij moeilijk zelf achter de computer werken en heeft hij hulp nodig met zijn jas aan- en uittrekken, eten en drinken. Ben jij iemand die van aanpakken weet, creatief kan denken en die goed kan werken op de computer? Vincent kijkt uit naar je reactie.