Een sfeerbeeld van een van de opvanglocaties.
Een sfeerbeeld van een van de opvanglocaties.

Start buitenschoolse opvang in de Rehoboth school

HUIZEN Met de start van het nieuwe schooljaar opent buitenschoolse opvang De Botter haar deuren in de PCBS Rehobothschool aan de Studiostraat in Huizen. Hiermee geeft Kinderopvang Huizen gehoor aan het verzoek van ouders en de directie van de school. Zo kunnen de kinderen van 4 tot en met 12 jaar genieten van opvang in hun vertrouwde omgeving.

Buitenschoolse opvang De Botter is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. In een gezellige en veilige omgeving kan heerlijk ontspannen met vriendjes en vriendinnetjes gespeeld worden. Door middel van een uitdagend activiteitenaanbod worden de kinderen tevens uitgedaagd tot ontwikkeling.

De betrokken pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen gedurende de middag en bieden de aandacht en stimulans die nodig is. De ontwikkelingen van ieder kind worden gevolgd en vastgelegd in een kindvolgsysteem. Dit vormt dan ook de basis voor de oudergesprekken.

De Botter is de elfde buitenschoolseopvanglocatie van Kinderopvang Huizen. In totaal heeft de organisatie twintig locaties verspreid over Huizen en Blaricum Bijvanck. Naast buitenschoolse opvang biedt Kinderopvang Huizen ook dagopvang en peuteropvang.

"Kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving ruimte geven om zich te ontwikkelen; dat is onze passie!", aldus de organisatie.

Geïnteresseerden in buitenschoolse opvang De Botter vinden op www.kinderopvanghuizen.nl meer informatie. Daar is ook de mogelijkheid om direct in te schrijven. Telefonisch vragen stellen kan via 035 - 720 03 01 of via een mail naar klantcontact@kinderopvanghuizen.nl.