Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Helpen bij de Kunst & Cultuurmarkt
Op zaterdag 7 september vindt de 5e editie van de Kunst en Cultuurmarkt Huizen plaats naast de Krachtcentrale. Een gezellig en cultureel evenement in de zomer! Voor deze dag zoeken wij enthousiaste mensen. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken, bent fysiek sterk en vindt het leuk om bij een groot evenement te ondersteunen. Wat krijg je er voor terug? Een leuke dag! Eten en drinken wordt verzorgd. Aan het eind van de dag drinken ze gezamenlijk een borrel.

Na de zomer aan de slag
Bij Tijd voor Meedoen zoeken ze enthousiaste vrijwilligers die na de zomer, of misschien wel eerder, mensen de hand willen reiken. In de Brasserie, de Shopkom, Administratie of in een van de vele andere werkgebieden is er van alles te doen. Zij bieden veel voldoening en leuke contacten. Lijkt het je leuk een van de teams te komen versterken?

Bijrijder op de auto
KringloopCentrum Eemnes zoekt iemand die met de chauffeur wil meerijden. Je helpt met het laden en lossen van goederen en zorgt dat deze veilig meegaat met het transport. Je bent fysiek in staat om te tillen en kunt goed samenwerken.

Gezelschap voor een dame van 93
Een dame van 93 jaar, woonachtig in woonzorgcentrum De Marke - De Meenthoek zoekt een betrouwbare vrijwilliger die haar gezelschap kan houden. Mevrouw is altijd erg actief geweest. Deed veel aan sport, handwerken en deed mee met allerlei activiteiten. Nu mevrouw ouder wordt, is haar lichamelijk toestand achteruit gegaan en heeft ze minder interesse om deel te nemen aan activiteiten. Maar zij vindt het wel prettig om gezelschap te hebben. Een praatje maken, samen koffie/ thee drinken. Bij wat beter weer misschien even naar buiten. Ben jij 1x per week een middag beschikbaar om mevrouw gezelschap te houden?