Grote groep jongeren bedreigt buschauffeur

HUIZEN Een grote groep jongeren heeft vorige week donderdagavond een buschauffeur bedreigd. De jongelui zouden naar huis willen na een bezoek aan zwembad Sijsjesberg.

De groep stapte in op de Karel Doormanlaan en liep door zonder te betalen. Toen de chauffeur de jongelui aansprak, werd hij bedreigd.

Beelden

De politie Gooi en Vechtstreek heeft bij halte Tergooi in Blaricum de jongeren verzocht om de bus te verlaten en heeft Connexxion gevraagd de beelden veilig te stellen, meldt een woordvoerder van het busbedrijf. De buschauffeur is de volgende dag weer aan het werk gedaan.

Aangifte

Het is de woordvoerder van Connexxion onbekend of er ook aangifte is gedaan van het incident in de bus. Omdat het een lopend onderzoek is, doet de politie er verder ook geen uitspraken over.


Billboards van vishandel in Blaricum gestolen

HUIZEN Drie van de tien billboards in Blaricum van Vishandel Bunschoten uit Huizen zijn vorige week gestolen. Het bedrijf gaat aangifte doen.

Deze zouden niet door de gemeente zijn weggehaald. "We hebben vergunning voor het plaatsen van de borden." De schade zou 300 euro zijn. "We hebben nieuwe borden moeten plaatsen."

Later bleek op het Huizerhoogt weer een bord te zijn vernield en alle borden op de Torenlaan in Blaricum waren verkeerd gedraaid zodat je ze vanaf de weg niet kon zien