Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is.
Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Dag en nacht een luisterend oor
Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Je biedt een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem. Op een tijd en plaats die jou goed uitkomen. Iets voor jou? Je krijgt training in luister- en gespreksvaardigheden. Je wordt door professionals begeleid en je komt in een hecht team van vrijwilligers.

YFU zoekt contactpersonen
Wil jij het verschil maken voor scholieren en gezinnen die openstaan voor een internationaal avontuur en andere culturen? YFU is een internationale non-profitorganisatie die culturele uitwisseling voor jongeren mogelijk maakt. Als contactpersoon ben je het aanspreekpunt voor de Nederlandse scholieren die naar het buitenland gaan en de internationale scholieren en hun gastgezinnen hier in Nederland. Je gaat op huisbezoek, helpt bij de werving van gastgezinnen en begeleidt bij eventuele problemen. De tijdsbesteding is gemiddeld ca. 4-6 uur per week.

Tuinhulp bij een meneer
Een oudere meneer in Amaris Voor Anker wil graag wat hulp in zijn achtertuin. Hij is niet zelf meer in staat om zijn tuin te onderhouden. Hij zou erg geholpen zijn met de hulp. Het gaat om onkruid weghalen. Wil jij even helpen?

Achter de kassa
Kringloopcentrum Huizen zoekt iemand die het gezellige team in de winkel komt versterken. Het gaat voornamelijk om kassawerkzaamheden, aanvullen van de schappen en mensen te woord staan. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen en aan de slag te gaan? Neem dan contact op of kom binnenlopen bij het Kringloopcentrum.