Martijn Geerdink en Jan Willem Baas zijn dé makelaars in Huizen.
Martijn Geerdink en Jan Willem Baas zijn dé makelaars in Huizen. Foto: Bob Awick

Jan Willem en Martijn partners van Voorma en Walch Makelaars Huizen

HUIZEN Voorma en Walch Makelaars is al meer dan tachtig jaar dé makelaar in 't Gooi. Jacques Walch is sinds 1982 de eigenaar en vanaf 1 juli zijn makelaars Martijn Geerdink en Jan Willem Baas partners geworden bij Voorma en Walch in Huizen.

Jan Willem en Martijn zijn al jaren werkzaam als makelaar bij Voorma en Walch Makelaars in de bestaande woningbouw en Martijn houdt zich daarnaast ook bezig met nieuwbouwontwikkelingen in de regio. "We hebben 25 jaar ervaring in nieuwbouw. Met onze expertise op dit gebied zijn we de enigen in 't Gooi", vertelt Martijn. "Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij kunnen we klanten altijd op de juiste manier begeleiden met aankoop, verkoop, taxatie en verhuur. We kennen elke buurt en kunnen iedereen helpen met deskundig, persoonlijk en betrouwbaar advies om een geschikte woning te vinden. De huizenmarkt stijgt nu minder snel dan vorig jaar, waardoor mensen iets meer tijd hebben om een woning te bezoeken en te beslissen of het huis bij hen past. Vorig jaar verkochten we woningen binnen drie dagen en nu duurt het meestal een week of drie. Woningen tot 350.000 euro, maar ook tussen de 600.000 en 800.000 euro, worden nog steeds zeer snel verkocht."
"Ons woningaanbod plaatsen wij op onze website, Funda en in de etalage, maar we maken ook gebruik van Facebook en Instagram", legt Jan Willem uit. "We hebben een zoekprogramma aangeschaft waarin nog specifieker en gedetailleerder dan Funda de woonwensen aangegeven kunnen worden. Tijdens het eerste gesprek met een klant brengen we de wensen in kaart en maken we ze wegwijs in het systeem. Daarna kunnen ze thuis op een interactieve manier aan de slag. Zodra klanten een geschikte woning hebben gevonden, gaan we het samen bezichtigen en adviseren we bij de verdere aankoop."
Martijn: "Maar wat natuurlijk het allerbelangrijkste is bij de aankoop van een woning is dat je die zelf kunt bekijken en ervaren. Tijdens een rondleiding geven we meer informatie over de woning en kunnen we uitleggen wat mensen graag willen weten over het huis en de omgeving. Het gevoel van 'dit wordt mijn woning' kun je niet via internet nabootsen. Het is voor veel mensen een grote stap en uitgave om een woning te kopen. Een klein of groot huis moet passen, ook op financieel gebied. Met onze betrouwbare en deskundige expertise kunnen we iedereen goed begeleiden in het vinden van een woning. Wilt u zich oriënteren op de woningmarkt of bent u op zoek naar een makelaar, loop gerust eens bij ons binnen. We hebben de cappuccino voor u klaar staan!"

Voorma en Walch Makelaars zit aan de Ceintuurbaan 22, Huizen, 035 525 3135. Meer informatie staat op www.voorma-walch.nl.