Wegwijs op de digitale snelweg

HUIZEN KBO-PCOB houdt maandag 9 september van 14.30 tot 16.15 uur een themamiddag met als titel 'Wegwijs op de digitale snelweg'. De middag vindt plaats in de Thomaskerk aan de Huizermaatweg 61.

Theo Henrichs, ICT-vrijwilliger van de Brassershoeve en SeniorWeb, geeft een algemene introductie over de mogelijkheden om je op de digitale snelweg te begeven. Hij informeert onder andere over aspecten van veiligheid en waarom het gebruik niet alleen zo veel gemak, maar ook plezier kan geven.

Aan de orde komen voorbeelden, tips en handige apps. Uiteraard is er voldoende ruimte voor algemene vragen. Bezoekers kunnen hun eigen tablet of smartphone meenemen. Ook niet-leden zijn van harte welkom en de Belbus kan rijden: 035-5288266.


'Trouwen is Houwen'

HUIZEN De PCOB houdt woensdag 11 september om 14.30 uur in 't Visnet aan de De Ruyterstraat 7 een middag met de titel 'Trouwen is Houwen'.

De presentatie wordt gegeven door mevrouw J. Annema Kalsbeek, nu woonachtig in Apeldoorn. Zij was in het verleden buitengewoon ambtenaar bij de burgerlijke stand in Winschoten en trouwambtenaar. Zij trouwde mensen van verschillende leeftijden en achtergrond en elk bruidspaar kreeg een persoonlijke toespraak mee. Graag vertelt zij over haar opgedane ervaringen uit het verleden.