Elke maandag dansen de Golden Oldies bij TijdvoorMeedoen.
Elke maandag dansen de Golden Oldies bij TijdvoorMeedoen.

Vrijdag 20 september

Anderstaligen

13:30 uur | Bibliotheek Huizen

Wil je de Nederlandse taal oefenen en spreek je weinig Nederlanders? Dan ben je hartelijk welkom in ons Taalcafé op de tweede verdieping van de bibliotheek. Van 13.30 uur tot 15.00 uur praten we gezellig met elkaar bij een kopje koffie of thee.

Zaterdag 21 september

Jongdierendag

9.00 uur | KDV Sport & Genoegen Midden-Nederland Huizen

Jonge konijnen, hamsters, (dwerg)hoenders, sierduiven, serama's, cavia's en kleine knagers uit 2019 worden gekeurd. Voldoen ze aan de eisen waaraan de verschillende rassen moeten voldoen? Kan ermee gefokt worden? Er zijn mooie prijzen te winnen.

Historische fietstocht

10.00 uur | Botterwerf Huizen

Fietstocht naar sporen uit het verleden in de directe omgeving van Huizen. Deelname bedraagt € 3,-, leden gratis. Info@historischekringhuizen.nl of 035-5260580.

Zondag 22 september

Zondagsoos

14.00 uur | TijdvoorMeedoen
Huizen

Hebt u op de zondagmiddag ook vaak zin in een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee? Dan bent u welkom in Het huis van de Buurt. Iedere zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur staan de koffie en thee voor u klaar. 035-8873470.

Grow!

19.00 uur | Zenderkerk Huizen

Generation Praise (GP) organiseert een worship- & praisedienst. Het thema voor het komende seizoen is 'Grow'. De eerste spreker van het jaar is Karim Landoulsi over GROW-by worship.

Maandag 23 september

Inloopspreekuur

9.00 uur | 't Visnet Huizen

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. 035-3030164 | hbel@mee-ugv.nl.

Vasagie

10.00 uur | TijdvoorMeedoen
Huizen

Voor vrouwen, mannen en kinderen met stijl of kroeshaar. Kosten? € 5,- per behandeling door een deskundige kapster uit Afrika met ervaring. Afspraak maken: bel 035-8873470 en vraag naar Linda.

The Golden Oldies

16.45 uur | TijdvoorMeedoen

The Golden Oldies is een dansles voor 60-plussers, die vooral voor de gezelligheid willen dansen. Het is een jazzy dansstijl. Soms treden we vrijwillig op. Gratis proefles. Meer info: 06-34110723.

Yoga

19.30 uur | Surya Yoga Huizen

Yoga houdt lichaam en geest soepel. Op woensdagmorgen is er yoga voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor meer info: www.surya-yoga.nl.

Dinsdag 24 september

Warme / koude lunch

12.00 uur | TijdvoorMeedoen
Huizen

Elke dinsdagmiddag om 12.00 uur bent je van harte welkom om deel te nemen aan een overheerlijke warme / koude lunch. Ons kookteam bereidt dan een zeer gevarieerde lunch voor 50-60 personen. Een kleine bijdrage is gewenst.

Bridgen

19.30 uur | The Pride Huizen

Doublet speelt op de dinsdagavond in The Pride te Huizen. Bridge is niet alleen voor de oudere, maar ook voor de jongere garde en stimuleert op een ontspannen manier de hersenen. Bij Doublet zijn beginnende en gevorderde bridgers van harte welkom.

Donderdag 26 september

Dementheek

9.00 uur | Oranje Weeshuis
Huizen

De Dementheek is een speciale bibliotheek met boeken, spellen en films voor mensen met geheugenproblemen of dementie én hun naasten (familie, vrienden, buren). Wij lenen alle boeken, spellen en films gratis aan u uit.

Inloopspreekuur

9.00 uur | Oranje Weeshuis
Huizen

Voor praktisch advies omtrent dementie kunt u elke donderdagmorgen van 9.00-11.00 uur terecht in de Dementheek in het Oranje Weeshuis. Joke Voogt, coördinator Dagbesteding bij De Oude Pastorie, neemt graag de tijd om met u mee te denken.

Computerhelpdek

10.00 uur | De Brassershoeve
Huizen

Hulp nodig bij problemen met uw laptop, tablet of smartphone? Iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 kunt u terecht. Www.debrassershoeve.nl of https://huizen.seniorweb.nl.

Hart In Beweging

11.30 uur | De Baat Huizen

Sport- en spelprogramma voor mensen met hart- en vaataandoeningen (herengroep). Op initiatief van de gemeente Huizen. Beweegcoaches zijn Linda Kooij en Let de Groot. Info: Henny Vos, 035-5256068 of hennyvos@kpnmail.nl.

Bingo

14.00 uur | De Brassershoeve
Huizen

Wij heten u van harte welkom bij de bingo waar u diverse leuke prijzen kunt winnen. De kosten bedragen € 1,- per ronde.

Orchestra Next

20.00 uur | Muziekvereniging Prinses Irene Huizen

Het orkest is speciaal voor volwassen blazers en slagwerkers en muzikanten die al een tijdje niet meer hebben gespeeld en het weer eens willen proberen. Dirigent Peter Bosman zal Orchestra Next leiden en er wordt gewerkt aan een concert op zaterdagavond 2 november. Deelname is kosteloos. Voor aanmelden en informatie: opleidingen@prinses-irene.nl.