Herfstbraderie Oostermeent

HUIZEN De jaarlijkse Herfstbraderie van Winkelcentrum Oostermeent vindt aanstaande zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur plaats.

"Het wordt wederom een markt vol met gezellige kramen waar bezoekers leuke spullen kunt kopen. Veel kramen kennen zij van de vorige braderieën. De verkopers komen graag naar de Oostermeent omdat ze altijd blij zijn om van dienst te zijn. Op deze markt zijn ook een aantal nieuwe ondernemers die we graag een plaats geven om hun waren te tonen en te verkopen", aldus de winkeliersvereniging, die de markt organiseert.


Kinder-boerderij viert dierendag

HUIZEN Kinderboerderij Warande in het Stadspark aan 't Merk 12 viert donderdag 4 oktober traditiegetrouw met de kinderen Werelddierendag.

De dag begint om 10.00 uur met een poppenkastvoorstelling voor de allerkleinsten die nog niet naar school gaan. "Omdat de kinderboerderij jarig is, trakteren wij op gratis lekkers bij elk kopje koffie of thee."

In de middag van 14.00 tot 16.30 uur is er een programma voor kinderen van alle leeftijden. Pony Daisy staat weer te trappelen om voor 1 euro kindjes een rondje op haar rug te laten rijden en er worden weer leuke spulletjes verkocht. Een activiteitenkaart kost 3 euro.


Kleding-inzameling Albanië Comité verhuisd

HUIZEN Het vaste inzameldepot van kleding en hulpgoederen van de Stichting Albanië is verhuisd naar de Fabrieksweg 2.

Ook op de nieuwe locatie staan iedere maandagavond vrijwilligers klaar om van 19.00 uur tot 20.30 uur goederen en kleding in ontvangst te nemen.

Ter plekke staat een melkbus waarin mensen die hulpgoederen achterlaten ook een kleine gift kunnen deponeren om de transporten naar Albanië te kunnen bekostigen. Meer informatie over het Albanië Comité: www.albaniecomite.nl.