Alice, Jérôme, Tessa, Alice en Coen van Floberg Makelaardij.
Alice, Jérôme, Tessa, Alice en Coen van Floberg Makelaardij. Foto: Bob Awick

Floberg Makelaardij is verhuisd naar sfeervol kantoor aan de Achterbaan

HUIZEN Floberg Makelaardij is in juni verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Achterbaan 40.

Makelaars en eigenaars Jérôme van Bijleveld en Coen Steenman zijn enthousiast over het nieuwe kantoor. Coen: "Het overtreft al onze verwachtingen en er hangt een prettige en gezellige sfeer. Klanten die binnenkomen, voelen zich hier, net als wij, meteen thuis."

"De ruimtes zijn hoog en licht, de glas-in-loodramen komen heel mooi uit tegen het witte plafond en antracietkleurige kozijnen. Centraal in het kantoor staat een grote bank voor een kopje koffie, de flexwerkplekken zijn open zodat wij altijd in contact met elkaar staan en in de etalage hangen tv-schermen waar ons woningaanbod op wordt gepresenteerd. Voor persoonlijke gesprekken hebben we in het kantoor een aparte ruimte."

Fijne, dynamische locatie

"Floberg Makelaardij heeft meer dan dertig jaar aan de Naarderstraat gezeten. In 2008 hebben we het bedrijf overgenomen van de oprichter en naamgever van het kantoor. Eind vorig jaar kwam de Achterbaan op ons pad en die kans hebben we meteen gegrepen. Het kantoor zit op een lekkere, dynamische locatie. We hebben contact met de mensen op straat die het dorp in- en uitkomen. Uiteraard wordt er veel op onze tv-schermen gekeken en als er vragen zijn... gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie op de bank."

Verkoop, aankoop en taxatie

'In Huizen en omgeving is Floberg Makelaardij een bekende naam'

"In Huizen en omgeving is Floberg Makelaardij een bekende naam. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen en appartementen. Dat doen wij inmiddels alweer bijna twintig jaar. Eveneens volledig gecertificeerd makelaar Tessa Koeman is ook al bijna tien jaar bij ons. En niet te vergeten Alice Egels en Alice Knaap, want zonder de dames op kantoor zijn wij als makelaars nergens."

Expertise en toegankelijkheid

"In Huizen kennen we iedere wijk en straat, ook omdat we er allebei zijn opgegroeid en wonen. De woningmakelaardij is de afgelopen twintig jaar steeds lokaler geworden en omdat we hier een bekend gezicht zijn, komen mensen graag naar ons toe en bij ons terug. Zo hebben wij veel vaste klanten die bijvoorbeeld jaren geleden een huis kochten en ons nu vragen om het te verkopen. Wij staan voor expertise en toegankelijkheid, dat spreekt mensen aan. Bij ons ben je altijd op het juiste adres als je een woning zoekt, wilt verkopen of laten taxeren."

Floberg Makelaardij zit aan de Achterbaan 40 in Huizen, 035-526 29 60. Voor informatie mail naar info@floberg.nl of kijk op www.floberg.nl.