Meezinguur Matthäus-Passion Huizen

HUIZEN Iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om een gedeelte van de Matthäus-Passion te zingen is zaterdag 5 oktober om 13.30 uur welkom in de Oude Kerk aan de Kerkstraat in Huizen. Dan is er een meezinguur van Matthäus-Passion Huizen.

De uitvoering van de Matthäus-Passion Huizen is op 8 april 2020. Voor mensen die hieraan mee willen doen, is het meteen een goede voorbereiding op de audities. Deelname aan het meezinguur is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Aanmelden voor het projectkoor is nog steeds mogelijk via matthauspassionhuizen.nl of via de Facebookpagina. De audities hiervoor zijn op 12 oktober.


Thema-avond PvdA

HUIZEN PvdA Huizen organiseert 10 oktober om 19.45 uur in wijkcentrum De Draaikom aan de Draaikom een openbare ledenbijeenkomst met als thema 'Zeker zijn van een sociaal Huizen'. Ook niet-leden zijn welkom.

In deze interactieve bijeenkomst is ruimte voor voorlichting en debat en doen we ook een soort pubquiz. Als sprekers op deze avond zijn vertegenwoordigers van de voedselbank en van de de afdeling Maatschappelijk Zaken van de gemeente uitgenodigd om te vertellen over hun werkwijze.

Na deze inleidingen gaan de aanwezigen aan de hand van stellingen in debat over de besproken onderwerpen.