Recreatieve volleyballers gezocht

HUIZEN De club recreatieve volleyballers die speelt in de sporthal aan de Koers zoekt mensen die ook zin hebben om elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur een balletje te slaan.

De club speelt al tientallen jaren in de sporthal voor de lol, maar wel fanatiek. Het is een gemengde groep van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden.

Ervaring

Onlangs zijn een aantal spelers met 'pensioen' gegaan of vertrokken omdat zij geen tijd meer hadden. Daarom zijn nieuwe mensen welkom. Wie een beetje ervaring heeft - of juist veel - is van harte welkom. De groep deelt de kosten van de zaalhuur, dus die zijn vaak lager dan bij een club. Af en toe doet een groep spelers mee aan een toernooitje.

Wie belangstelling heeft, kan gewoon een keer langskomen bij de sporthal aan de Koers in Huizen om mee te spelen en te kijken of het bevalt. Bel voor meer informatie 06-28925091.


Voedselpakket-tenactie Albanië Comité

HUIZEN Jaarlijks zet de Stichting Albanië Comité rond de feestdagen een voedselpakkettenactie op touw voor de allerarmste gezinnen in de bergdorpen.

Dit extra voedsel is broodnodig om hen de winter door te helpen. Een pakket met producten bevat onder andere olie, meel, rijst, suiker, kaas en christelijke lectuur, om zo ook in de bouwvallige huisjes het licht van kerst te laten schijnen.

Deze allernoodzakelijkste levensbehoeften kosten 40 euro en helpen een gezin om de drie koudste wintermaanden door te komen.

900 pakketten

"Wij hopen ook dit jaar weer 900 voedselpakketten uit te mogen delen en dat het benodigde bedrag binnen mag komen door met elkaar de schouders onder deze eindejaarsactie te zetten", aldus het Albanië Comité.

Bijdragen zijn welkom op rekeningnummer NL97 RABO 0329 9600 08 o.v.v. Voedselpakkettenactie 2019. Zie voor meer informatie albaniecomite.nl of de Facebookpagina.