S.v. Huizen wint voetbalderby

HUIZEN S.v. Huizen heeft afgelopen zaterdag de derby tegen HSV De Zuidvogels gewonnen met 3-0.

In de eerste helft bracht Dani Shmitz de thuisspelende ploeg op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft zorgden Sebastian van Kammen en Joshua Lo-Asioe kort na elkaar respectievelijk voor de 2-0 en 3-0.

"Zuidvogels moet terug naar de tekentafel en gaan bedenken hoe er in het vervolg van de competitie een winnend team binnen de lijnen kan komen. Dat zit er zeker nog in gezien de omvang en samenstelling van de selectie, maar voor deze wedstrijd even niet", aldus het commentaar op de website van de club.


Stel je vraag over de energie-transitie

HUIZEN Wethouder Bert Rebel heeft toegezegd dat hij vragen van inwoners over de energietransitie, het gasloos worden van Huizen, graag wil beantwoorden. Wie een vraag heeft kan deze stellen via redactie@nieuwsbladvoorhuizen.nl.

De gaskraan in Groningen wordt dichtgedraaid en we gaan op weg naar een gasloos Nederland. Huizen moet net als alle andere gemeenten in 2021 met een plan komen hoe dit aangepakt gaat worden. De wijken Stad en Lande en Bovenweg zijn een pilot om te kijken hoe dit het beste kan gebeuren. Niet iedereen is daar blij mee. Ook zijn er nog veel vragen. Binnenkort beantwoordt de wethouder die in onze krant.