Een gangpad van de winkel na de verbouwing.
Een gangpad van de winkel na de verbouwing. Foto: Ekoplaza

Biologische supermarkt is vernieuwd

HUIZEN De volledig vernieuwde Ekoplaza Huizen aan de Havenstraat 4 heeft afgelopen vrijdag 11 oktober haar deuren geopend. Zelfde locatie, maar dan in een nieuw – nóg duurzamer – jasje. De winkel heeft een vernieuwde uitstraling, het assortiment is uitgebreid en bovenal is het winkelgemak flink gestegen.

Tijdens de verbouwing is er door het bouwteam naar milieubewuste en -besparende maatregelen gekeken. Oude bouwmaterialen zijn zo veel mogelijk hergebruikt en materialen waar geen bestemming meer voor was in de nieuwe winkel zijn gerecycled. Verder zijn in de winkel zelf de meeste groenten en fruit onverpakt en bij verpakte producten wordt waar mogelijk gekozen voor alternatieven voor plastic zoals papier, glas of biologisch afbreekbaar folie.

Aanbod

De winkel maakt een duidelijke keuze voor biologische producten, er is een ruim aanbod vegan producten en producten uit de streek. Huizense producten maken het aanbod compleet. Bovendien is in de winkel een bakkerij aanwezig waar de medewerkers elke dag vers brood bakken.

Vertrouwd assortiment

Wat natuurlijk gebleven is, is de afdeling met voedingssupplementen. De samenstelling van het team is ook niet veranderd, u kunt nog steeds voor een deskundig advies bij hen terecht. Er is kennis van zaken en regelmatig is er scholing voor de medewerkers waardoor zij qua kennis up-to-date blijven. Bedrijfsleider Annemiecke Drent is trots op het resultaat: "Dit is een winkel waar iedereen welkom is, wij willen je verleiden om een gezonde keuze te maken."

Ruim aanbod vegan producten en producten uit de streek en Huizen

Ekoplaza

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland en streeft ernaar biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken. Ekoplaza bestaat uit 80 winkels, beschikt over een gebruiksvriendelijke webshop en een app voor zowel Android- als iPhone-gebruikers. Het uitgebreide biologische assortiment is online te bestellen met landelijke bezorging en ruim 125 afhaalpunten. Voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de klantenservice of een medewerker in de winkel, die ieder specialist is op zijn of haar gebied. Ekoplaza maakt genieten van een gezonde leefstijl mogelijk.