Afbeelding
Foto:

Lintje voor Feije Jaski

HUIZEN Locoburgemeester Marlous Verbeek heeft zondagmiddag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Feije Jaski uit Huizen. Dit feestelijke moment vond plaats in het Aviodrome in Lelystad ter gelegenheid van de laatste Dakota-vlucht. Dit vliegtuig is in bezit van de Stichting DDA Classic Airlines, waar Jaski voorzitter van is.

Jaski is van 2011 tot heden voorzitter van het bestuur van de Stichting DDA Classic Airlines (voorheen de Dutch Dakota Association). Als interim-marketingmanager begeleidde hij het proces van integratie van de DDA in de operatie van Aviodrome. Hij heeft daarbij een nieuw bestuur van de stichting gevormd. Daarbij ondersteunde hij het bestuur en tachtig vrijwilligers.
Van 1983 tot 2018 was de Huizer vrijwilliger, voorzitter en uiteindelijk erelid van Golfclub Zeewolde. In Zeewolde was hij mede-initiatiefnemer tot oprichting van de Golfclub Zeewolde en later werd hij vicevoorzitter en voorzitter van deze club. Sinds 2001 tot op de dag van vandaag doet hij nog steeds vrijwilligerswerk voor de club en ondersteunt hij het bestuur. In de jaren 80 was hij de drijvende kracht achter Golfclub 't Jagerspaadje in Hilversum.