Duurzaamheid voor groentjes in bibliotheek

HUIZEN In het kader van de Nederland Leest-campagne met als thema 'Duurzaamheid' is auteur Karin Kammeraat van het boek Gewoon goed: jouw koopgids voor een mooiere wereld op woensdagavond 6 november vanaf 20.00 uur uitgenodigd in de bibliotheek.

Kammeraat is al 25 jaar bezig met een zoektocht naar duurzame producten. Tegelijkertijd moeten die producten wel leuk, lekker en betaalbaar zijn en moet het kopen ervan in onze drukke levens passen. Kammeraat is zelf bij lange na nog niet perfect als het gaat om winkelen en boodschappen doen, maar ze blijft wel optimistisch. "Als we allemaal onze kleine bijdrage leveren, komen we samen een heel eind."
Deze gratis lezing is georganiseerd in samenwerking met GroenLinks Huizen. Kaarten reserveren via bibliotheekhlb.nl.


'Tussen antiek en kitsch' bij Kringloop

HUIZEN/EEMNES Bij KringloopCentrum Eemnes en KringloopCentrum Huizen wordt zaterdag 2 november de waarde van bijzondere spullen door een expert vastgesteld.

Tussen 10.00 en 12.30 uur kan dit in Eemnes en tussen 14.00 en 16.00 uur in Huizen. Iedereen die thuis een bijzonder voorwerp (glas, keramiek of schilderij) heeft, kan dit meenemen en laten beoordelen. De taxatie is gratis.