Keurslager Wim Koelewijn (r) met zijn team en prijzen voor de vleeswaren buffetschotel en zalmsalade.
Keurslager Wim Koelewijn (r) met zijn team en prijzen voor de vleeswaren buffetschotel en zalmsalade.

Prijzen voor Keurslager Wim Koelewijn

HUIZEN Keurslager Wim Koelewijn uit Huizen heeft zoals ieder jaar meegedaan aan de nationale productkeuringen op 4 en 5 november van de Nationale Slagersvakbeurs te Nieuwegein. Met 12 ingezonden producten scoorde hij driemaal goud en negenmaal goud met ster.

De Nationale Slagersvakbeurs te Amsterdam wordt georganiseerd door de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS). Tijdens deze wedstrijd strijden vele ambachtelijke slagers uit het hele land met elkaar om de felbegeerde prijzen.
De jury – bestaande uit echte vleesspecialisten, koks en deskundige worstmakers – beoordeelde de inzendingen op criteria zoals geur, kleur, smaak en samenstelling.

Producten

De volgende producten werden gekeurd:
* Vleeswarenbuffetschotel GOUD met STER + uitgeroepen tot kampioen in de categorie Mooiste vleesschotels
* Warmgerooktezalmsalade GOUD met STER + uitgeroepen tot kampioen in de categorie Salades
* Amsterdamse-eisalade GOUD met STER
* Filet Parmezaan GOUD met STER
* Gegrilde kalfsrollade GOUD met STER
* Gegrilde gehaktbal GOUD met STER
* Carpacciosteak GOUD met STER
* Stokbroodje shoarma GOUD met STER
* Gourmetschotel Luxe en Speciaal GOUD met STER
* Oma’s groentesoep GOUD
* Oosterse fricandeau GOUD
* Gerookte ribeye GOUD

Kampioen

Uit alle producten met de GOUD met STER-beoordeling wordt uiteindelijk door de jury per categorie een kampioen gekozen. Dit is het lekkerste en/of mooiste product. Keurslager Wim Koelewijn behaalde hier twee nationaalkampioenschappen. Laura maakte een schitterende buffetschotel met Oosterse fricandeau en Oosterse garnering. Simone heeft de warmgerooktezalmsalade gemaakt volgens eigen recept. Vanaf nu is deze salade te koop bij Keurslager Wim Koelewijn. Alle overige ingezonden producten zijn gemaakt door alle andere medewerkers.

Producten scoorden driemaal goud en negenmaal goud met ster

"Keurslagerij Wim Koelewijn is een volambachtelijke slagerij waar bijna alles ter plaatse wordt gemaakt. Dit gebeurt door een team van vakbekwame, geschoolde medewerkers die elke dag hun uiterste best doen om klanten te voorzien van een heerlijk, vers, kwalitatief hoogstaand stukje vlees of vleeswaren. Gezien alle behaalde resultaten mogen we gerust zeggen dat alle huisgemaakte producten van Keurslager Wim Koelewijn van een hoge kwaliteit zijn en dat we terecht trots mogen zijn op onze medewerkers."

Veel van bovenstaande producten zijn in nu de aanbieding, zodat lezers deze producten lekker en voordelig proeven en kopen kunnen. Zie de advertentie elders in deze krant. "Bekijk ook eens de website waar onder andere alle informatie te vinden is over de herkomst van ons vlees: koelewijn.keurslager.nl."

Afbeelding
Afbeelding