Denise Bakker (links), Margreet Teeuwissen en Rolf van Essen zijn blij met de actie.
Denise Bakker (links), Margreet Teeuwissen en Rolf van Essen zijn blij met de actie. Foto: Bob Awick

'Mooi initiatief van zalmkado.nl'

HUIZEN Bij de voetbalverenigingen HSV De Zuidvogels en SV Huizen kun je via de websites www.zuidvogels.zalmkado.nl en svhuizen.zalmkado.nl originele relatie- en kerstgeschenken bestellen waarvan 20 procent van de opbrengst naar de clubs gaat.

"Zalmkado.nl is een initiatief van Versvishandel Jan van As, sinds twee jaar een van de hoofdsponsors van voetbalvereniging SV Huizen", legt Margreet Teeuwissen, hoofd Marketing & Evenementen bij Versvishandel Jan van As, uit. "SV Huizen verkoopt al jarenlang zalmpakketten aan haar leden, die vanuit Versvishandel Jan van As worden aangeleverd."

Groot succes

"De verkoop van de zalmpakketten is zo'n groot succes dat we vorig jaar hebben besloten om meer verenigingen te ondersteunen met deze actie. Inmiddels zijn er al diverse verenigingen in en rondom de regio die meedoen met de verkoop van de zalmpakketten. De pakketten worden verkocht via een eigen landingspagina van de verenigingen. Samen met de clubs worden sponsors en leden actief benaderd om via de vereniging relatiegeschenken te bestellen."

Sinds dit jaar zijn de zalmpakketten ook verkrijgbaar bij HSV De Zuidvogels. "Mooi om te zien dat de verenigingen de handen ineenslaan en beide de pakketten aanbieden zodat mensen zelf kunnen kiezen of ze een pakket bij ‘De Zuid’ of bij SV Huizen bestellen."
Via www.zuidvogels.zalmkado.nl en www.svhuizen.zalmkado.nl kun je deze pakketten bestellen.

"We bieden de lekkerste en meest unieke standaard en op maat gemaakte pakketten aan met 100 procent duurzaam gevangen zalm. Naast geschenken met gerookte zalm kan de zalm ook gecombineerd worden met onder andere wijn, champagne en kaviaar. Je kunt bijvoorbeeld Bourgondisch Steur bestellen met getrancheerde Noorse zalmzijde en twee flessen Les Grès Chardonnay in een luxe geschenkverpakking. Daarnaast organiseren we ook een proeverij met zalmproducten bij de voetbalclubs om de zalm zelf te proeven. Zo bereik je een nog grotere bekendheid onder de leden."

20 procent van de opbrengst gaat naar de voetbalverenigingen

Geweldig initiatief

"We vinden het een geweldig initiatief van Versvishandel Jan van As en dat 20 procent van de opbrengst naar onze verenigingen gaat", vertellen Denise Bakker van SV Huizen en Rolf van Essen van HSV De Zuidvogels. Rolf: "Voor HSV De Zuidvogels is het de eerste keer dat we meedoen. Het is toch best bijzonder om met een van de hoofdsponsors van SV Huizen in zee te gaan."

Denise en Rolf zijn eensgezind als de vraag gesteld wordt waar de opbrengst naartoe gaat. “De opbrengst wordt verenigingsbreed ingezet zodat iedereen op de club, jong en oud, meisje en jongen, er profijt van heeft." Denise vult aan: “Je weet zeker dat het geld goed terechtkomt en de mensen die een feestpakket kopen, dragen de club een warm hart toe."
Op de websites van de verenigingen vind je meer informatie over de zalmactie. "Je kiest een eigen pakket uit en bepaalt zelf de leverdatum. Het pakket kan zowel thuis als op de club bezorgd worden. Een geweldige manier om je relaties een mooi geschenk te geven en je favoriete club te ondersteunen."