Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Hulp bij het poppenhuis
Een cliënt van Ruth HELPT heeft een poppenhuis bij elkaar verzameld. Het is niet helemaal duidelijk of het compleet genoeg is om in elkaar te zetten. Daarom zoeken zij iemand die wil kijken of het compleet genoeg is. Ruth komt het poppenhuis bij je thuis brengen zodat je het niet op locatie hoeft uit te zoeken. Wil jij helpen bij dit klusje?

Saaie zondag? Breek je dag!
Vind jij het leuk om koffiemiddagen te helpen organiseren en daarin een verbindende rol te spelen? Iedere zondag organiseert Buurtestafette van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige middag voor bewoners van De Marke - De Meenthoek. Je werkt nauw samen met je collega-organisatoren en in overleg bepaal je welke zondagen je aanwezig kunt zijn. Elke twee maanden komen alle vrijwilligers bij elkaar om programma’s te bedenken en om gezellig een drankje te doen.

Medewerker programmateam bij de Plusbus
Je zoekt leuke uitjes en excursies voor de Plusbus. Je stelt het programma samen en helpt met organiseren en voorbereiden. Je bent gemiddeld 2 uur per week bezig. Jouw werkuren zijn flexibel in te vullen. Je bent graag zelfstandig aan het werk, maar vindt een teamverband ook erg gezellig. Er heerst een prettige werksfeer en er is ruimte voor nieuwe ideeën. Is dit iets voor jou? De Plusbus van Versa Welzijn komt graag met je in contact.

Autoritjes voor de bakkerij
Bij Philadelphia zoeken ze iemand die twee keer per week ’s ochtends in de auto wil springen. Je bezoekt diverse locaties van Philadelphia en bezorgt hier de was en producten van de bakkerij. Je haalt dan ook de was weer op. De dagen waarop dit gebeurt, zijn in overleg. Heb jij zin en tijd om deze taak op je te nemen? Laat dan snel een reactie achter.