Makelaar Veronique Hofman-Lijdsman.
Makelaar Veronique Hofman-Lijdsman. Foto: Bob Awick

Altijd persoonlijk advies bij Lijdsman Makelaardij

Veronique Hofman-Lijdsman is zelfstandig makelaar in Laren en is in 2015 begonnen met Lijdsman Makelaardij.

Ze is geregistreerd en erkend lid van VastgoedPro. Nu, vier jaar verder, heeft ze een uitgebreid netwerk opgebouwd, een goedlopend bedrijf en een werkterrein met de focus op 't Gooi - waar ze is opgegroeid - Amsterdam of waar een opdracht haar ook brengt. "Na het overlijden van mijn man Peter, huisarts in Laren, was ik op zoek naar een nieuwe invulling. Een aantal jaren daarvoor had ik al met succes een opleiding in de makelaardij afgerond, maar toentertijd niets mee gedaan. Wel was ik nog steeds enthousiast over het vak van makelaar, dus heb ik de sprong in het diepe gemaakt."
"Van oorsprong ben ik jurist (notariaat) en heb jaren bij een bank gewerkt, in een managementfunctie bij een groot uitzendbureau en ik heb mijn eigen advies- en coachingbureau gehad. Als coach moet je goed kunnen luisteren en doorvragen totdat je bij de kern bent beland. Een goede makelaar doet hetzelfde. Een huis kopen of verkopen is een grote financiële en emotionele stap. Alle kennis en vaardigheden die ik in mijn studie en loopbaan heb opgedaan, kan ik altijd toepassen. Ik begeleid mijn klanten van het begin tot de uiteindelijke afronding op een professionele, betrokken en persoonlijke manier. Mijn specialiteit is het verkopen van moeilijk verkoopbare huizen."
"Passie, het vermogen om te luisteren, kennis en inlevingsvermogen zijn volgens Veronique de kenmerken van een gedreven makelaar. "Mijn cliënten staan centraal en omdat ik bewust kleinschalig en zelfstandig werk, heb ik alle tijd om me volledig voor een cliënt in te zetten." Veronique heeft duidelijk plezier in haar werk en besteedt veel tijd aan iedere opdracht. "Als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende waardebepaling van uw huis of appartement of als u wilt verkopen of kopen, neem dan contact met me op. Meer informatie staat ook op mijn website."