Rolf Menist staat met veel plezier in de winkel.
Rolf Menist staat met veel plezier in de winkel. Foto: Bob Awick

Topkwaliteit bij Meyer
& Meyer herenmode

Meyer & Meyer herenmode verkoopt kleding van topkwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen.

"We verkopen ons eigen label dat speciaal gemaakt wordt door topfabrikanten in Europa, zoals truien in Italiƫ en colberts in Turkije", aldus Bob Scheurer. "Door onze 21 winkels hebben we de mogelijkheid om onze eigen kledingcollectie te laten produceren voor een scherpe inkoopprijs. Maar kwaliteit blijft natuurlijk het belangrijkst. Bij ons kun je de mooiste herenkleding kopen en nu hebben we de nieuwe wintercollectie in de winkel."

Meyer & Meyer is een familiebedrijf, in 1990 opgericht door de broers John en Nico Meyer. "De jongere generatie neemt het langzaam over. Ik ben dan geen familie, maar ken de familie Meyer al sinds mijn kindertijd."

Meyer & Meyer herenmode zit nu vier jaar in Laren en is sinds kort opnieuw ingericht met een sfeervolle, overzichtelijke en luxe uitstraling. "Ons assortiment is zeer uitgebreid: van kostuums, smokings en overhemden tot winterjassen en vrijetijdskleding als polo's en truien. Daarnaast verkopen we ook schoenen, sjaals, stropdassen, sokken en bretels. Eigenlijk alles wat een man nodig heeft, is hier te koop. Naast ons eigen merk verkopen we broeken van Brax en een kleine serie pakken van Daniel Hechter."

"Als klanten langskomen, staat er altijd een kopje koffie of een glas champagne klaar. Bij het uitzoeken van kleding nemen we alle tijd. Door onze kennis en ervaring kunnen we iedereen goed helpen om de juiste keuze te maken en hebben we kleding voor iedere portemonnee. We vinden het belangrijk dat een klant met een goed gevoel de winkel uitloopt en graag weer terugkomt. En wat ook leuk is, is dat Rolf Menist bij ons werkt. Iedereen in Laren kent Rolf. Hij heeft jarenlang zijn eigen winkel gehad en is ook een bekend muzikant. Kom langs en ervaar zelf het Meyer & Meyer-gevoel."