Therapeut-allroundcoach Liesbeth Nijman.
Therapeut-allroundcoach Liesbeth Nijman. Foto: Bob Awick

'De nieuwe weg inslaan van je leven!'

Liesbeth Nijman zit met haar Praktijk voor Inzicht en Persoonlijke ontwikkeling sinds drie jaar in 't Gooi. Daarvoor had ze haar praktijk in het midden van het land.

Al jaren werkzaam als therapeut-allroundcoach helpt Liesbeth volwassenen en kinderen op allerlei vlakken. Liesbeth werkt met een breed scala aan behandeltechnieken waarin ze praktiseert vanuit de holistische visie. Haar deskundigheid ligt op het gebied van coaching, bewustwording en heling. Liesbeth vertelt over haar werk: "In mijn praktijk werk ik met mensen die problemen hebben met onder andere depressies, burn-out, relatie- en familieproblemen, angst, trauma, stress, loopbaanvragen of lichamelijke klachten. Ik werk ook vaak met kinderen die hooggevoelig (HSP) zijn, die met een scheiding of samengestelde gezinnen te maken krijgen of ander soort problemen. Regelmatig werk ik dan met kind en ouder, of individueel. Dit hangt af van de leeftijd van het kind."
"Als systemisch coach doe ik veel familieopstellingen, omdat 'familie' een belangrijk thema van de mens is. Daarnaast heb ik een eigen methodiek ontwikkeld waarin ik de cliënt met zijn thema - dit kan van alles zijn: burn-out, angst, trauma - centraal zet om daarna door middel van helingscoaching hen verder te helpen in hun ontwikkeling." Wat zijn familieopstellingen? "We stammen allemaal af van één familie waar we onverbrekelijk mee verbonden zijn. Daardoor zijn er onzichtbare familiebanden aanwezig, waardoor er emotionele verstrikkingen kunnen ontstaan. Ook weten we vaak niet dat we vanuit die familie belast kunnen zijn met trauma's en dynamieken vanuit de (voor)ouders. Ik leg deze dynamieken bloot en zorg ervoor dat er weer een harmonieuze dynamiek ontstaat. Kind en ouder zullen rust en daadwerkelijke veranderingen ervaren in hun eigen leven en in hun familie. Wil je graag weten of ik je kan helpen? Bel me voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen."