Luuk en Suzana van Keulen van Sport Passion.
Luuk en Suzana van Keulen van Sport Passion. Foto: Bob Awick

Sport Passion is een
professionele sportwinkel

Bij Sport Passion kun je terecht voor producten op het gebied van fitness, crossfit, yoga, tennis, kickboksen, running, wandelen en hockey.

Sinds 1 maart zit Sport Passion in Laren. "We zijn een professionele sportwinkel met altijd goed advies en service", vertelt eigenaresse Suzana van Keulen, die samen met onder anderen haar zoon Luuk in de winkel staat, allebei enthousiaste sporters.

"In de winkel hebben we een uitgebreid assortiment kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen van merken als Nike, Under Armour, Asics, Fila, Adidas. Daarnaast verkopen we ook voeding, sportaccessoires, sportbh's en trainingsapparaten, Deze apparaten zijn gemaakt met duurzaam hout en hebben een mooi design. Je kunt ze gewoon in de woonkamer of slaapkamer neerzetten, waardoor je ze vaker gaat gebruiken."

Het team van Sport Passion bestaat uit ervaren sporters. "Dat vinden we belangrijk, want op deze manier kunnen we professioneel advies en service geven. Als je bijvoorbeeld niet in het juiste shirt tennist dan kan het tijdens het serveren omhoogschuiven. Het is belangrijk dat je het juiste materiaal draagt, zodat je koel blijft en dat transpiratie wordt opgenomen."

"Voor een klant kunnen we ook een loopanalyse maken om de juiste schoenen te adviseren. We kijken dan naar je enkels, de landing van je voeten, hoe wikkel je je voeten af, wat doen je knieƫn en loop je recht of naar binnen. Ook maken we zolen op maat om knie-, rug- en voetklachten te verhelpen."

"Wanneer een klant tevreden naar buiten loopt en zijn of haar sport met nog meer plezier kan beoefenen, dan zijn wij pas tevreden."