Paula Tiddens in haar sfeervolle winkel.
Paula Tiddens in haar sfeervolle winkel. Foto:

Stilla Styles | Sarah Pacini is voor vrouwen die
anders gekleed willen gaan met een eigen stijl

Bij Stilla Styles | Sarah Pacini bestaat de collectie uit Sarah Pacini en Annette Görtz. Deze merken zijn geliefd bij vrouwen die op zoek zijn naar een moderne en tijdloze uitstraling.

Eigenaresse Paula Tiddens vertelt vol enthousiasme dat de kleding van Sarah Pacini van hoge kwaliteit is met rustige en natuurlijke kleuren.

Paula is twintig jaar geleden begonnen met haar winkel Stilla Styles in Amsterdam en zit nu 2,5 jaar in het hart van Laren met Stilla Styles | Sarah Pacini. "Veel klanten, ook van buiten de regio, komen speciaal naar de winkel voor Sarah Pacini. In Nederland zijn drie damesmodewinkels die dit stijlvolle modemerk verkopen. Als je de vrouwelijke kleding van Sarah Pacini draagt, wordt dat echt een manier van leven en wil je geen ander merk meer."

Sarah Pacini is een Belgisch merk en wordt geproduceerd in Italië. Het merk bestaat al dertig jaar. "De kleding wordt gemaakt van natuurlijke en zuivere materialen, geweven stoffen en breisels. We verkopen een zogenaamde totaallook. Dat houdt in dat alles altijd op elkaar kan worden afgestemd qua kleur en stijl. Doordat er veel modellen in alle kleuren zijn, kunnen er eindeloos veel combinaties worden gemaakt. Zo is er altijd wel een passende stijl voor elke klant."

"Natuurlijk kan ik dit niet alleen en vorm ik samen met Anita en Thérèse een fantastisch team. We nemen alle tijd voor elke klant. We kijken goed naar de klant, of de combinaties van kleding bij elkaar passen, geven tips en zijn altijd eerlijk in ons advies. Persoonlijke styling en hoge service zijn bij ons vanzelfsprekend."

"Naast Sarah Pacini verkopen we ook het Duitse merk Annette Görtz. Dit merk laat zich uitstekend combineren met Sarah Pacini. Annette Görtz heeft een wat meer stoere uitstraling, zodat we ook aan de wensen van een meer sportieve vrouw kunnen voldoen. We kunnen klanten van top tot teen de deur uit laten gaan en dan bedoel ik van schoenen tot sieraden." In de winkel is een grote collectie unieke en bijzonder mooie sieraden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. "In ons assortiment hebben we sieraden van de Franse merken Il était une fois en UBU Paris en het Griekse merk Opus4. De sieraden zijn altijd handvervaardigd en uitgevoerd in brons, verzilverd of verguld en absoluut nikkelvrij, dus anti-allergisch."
"En natuurlijk is de nieuwe herfst- en wintercollectie van Sarah Pacini en Annette Görtz binnen en dat geldt ook voor de sieraden. Opus4 maakt hun sieraden ook in mooie herfstkleuren en die moet je echt komen bekijken."

"Daarnaast hebben we op onze website een lookbook met de nieuwste looks van Sarah Pacini. Dit lookbook kun je gebruiken als inspiratiebron, want er worden veel verschillende combinaties van de collectie getoond. We krijgen veel positieve reacties over het lookbook."

Nieuwe herfst- en wintercollectie

Bij Stilla Styles | Sarah Pacini komen sfeer, toegankelijkheid, gezelligheid en exclusieve damesmode samen. "Bij ons vindt de vrouw die op zoek is naar een eigen stijl de kleding die bij haar past, want we zijn niet voor niets een begrip in Laren en ver daarbuiten."

Stilla Styles | Sarah Pacini zit in het hartje van Laren.