Hein Veerman, voorzitter Sport Platform Huizen.
Hein Veerman, voorzitter Sport Platform Huizen. Foto: Bob Awick

Sport verenigt!

Sport Platform Huizen (SPH) is opgericht door sportverenigingen en is sportpromotor, sportinspirator en sportverbinder!

SPH vervult een intermediaire en verbindende rol tussen de sportverenigingen en de gemeente Huizen. Doel is om méér Huizers te laten sporten, zo veel mogelijk bij en dankzij de sportverenigingen in Huizen.

Sport is passie, sport brengt mensen samen, het leidt tot vriendschap en wederzijds respect. Sport is gezond en is genieten en dan vooral met elkaar. Sport verbindt mensen, je leert elkaars cultuur en taal kennen. Een sportief Huizen is een gezond, sociaal en leefbaar Huizen. Sport verenigt!

SPH is er voor (aangesloten) sportverenigingen in Huizen. SPH organiseert jaarlijks het Sportcafé en de Najaarsbijeenkomst om kennis te delen tussen de verenigingen. Daarnaast organiseert zij de Nationale Sportweek - in Huizen de September Sportmaand - om op die manier de sport(verenigingen) in Huizen in de spotlights te zetten. Ook is SPH actief in projecten om vernieuwend sportaanbod op te zetten: denk aan Fitstars voor de ouderen en Trixxs voor de kleintjes.

Vol passie zetten we ons in voor de Huizer sportverenigingen vanuit onze overtuiging dat Huizen nóg mooier wordt wanneer meer mensen sporten bij deze prachtige verenigingen!

Hein Veerman
Voorzitter Sport Platform Huizen

Hein Veerman, voorzitter Sport Platform Huizen.