Afbeelding
Foto: TTV Huizen

Tafeltennisvereniging Huizen is voor iedereen

TAFELTENNIS Het kan bijna niet anders of je kent tafeltennis. Misschien heb je weleens een wedstrijd gezien op tv of speelde je een potje pingpong op school of op vakantie. Tafeltennisvereniging Huizen daagt je uit om eens te komen tafeltennissen bij een echte vereniging!

Deze sport is zowel een fysieke als mentale uitdaging. Behendigheid, reactievermogen, inzicht en geduld worden allemaal op de proef gesteld. Daarnaast is het niet duur en de kans op blessures is klein, waardoor echt iedereen mee kan doen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gewoon een erg leuke sport is, bij een gezellige vereniging.

TTV Huizen biedt voor jong tot oud verschillende trainingen aan. De reguliere trainingen voor jeugd t/m 17 jaar en volwassenen - zowel recreatief als competitiespelend - maar ook speciale trainingen.

Zo is er voor kleuters van 4 t/m 6 jaar de zogenaamde 'Superstars'-training. Hier leren de kinderen spelenderwijs verschillende technieken. Ook is er om de ouderen gedacht. TTV Huizen is een van de verenigingen die aansluiten bij het Fitstars-programma vanuit de gemeente Huizen. Hierbij kunnen ouderen vanaf 65 jaar een aantal keer komen proeven van de tafeltennissport.

Kantine
De vereniging beschikt over een eigen kantine, met de bijbehorende lekkernijen. Doordat de vereniging draait op vrijwilligers zijn de kosten ook aantrekkelijk. Kortom, geen excuses meer om weg te blijven, maar kom gewoon eens kijken bij een van de trainingen.

Mocht u de drempel toch te hoog vinden, dan zijn we ook te vinden in een partytent op de Huizerdag op 14 september aanstaande. Onze vrijwilligers staan dan klaar om iedereen te informeren en om natuurlijk een balletje met je te slaan.

Wat: Tafeltennis, sport voor jong en oud
Waar: Gymzalen Holleblok 4, telefoon 035-5255383
Informatie: Kijk op www.ttvhuizen.nl.