De Meco Champions League voor de jongsten.
De Meco Champions League voor de jongsten.

Voetbalclub s.v. Huizen: met plezier béter worden

Voetbalclub s.v. Huizen: met plezier béter worden. Dat is waar voetbalvereniging s.v. Huizen in gelooft. Of je nou in de Meco Champions League (5-7-jarigen), JO8-5, de MO11-2 of de JO19-1 speelt. Iedereen moet op zijn niveau met plezier beter leren voetballen.

Bij Huizen wordt dat gerealiseerd door voor alle categorieën ervaren trainers of trainerscoördinatoren te hebben. Met de komst van een zeer ervaren hoofd Jeugdopleiding worden deze trainers en coördinatoren intern opgeleid en begeleid, zodat zij de spelers weer beter kunnen begeleiden en opleiden. Hiermee wordt gerealiseerd dat ieder kind zich op zijn niveau kan ontwikkelen en voetballen alleen maar leuker wordt.

Walking football
Niet alleen de jeugd komt bij s.v. Huizen aan zijn trekken. Ook het walkingfootballteam, een team van heren die 60 jaar of ouder zijn, trapt wekelijks een balletje en neemt aan toernooien deel.

Daarnaast doet er komend seizoen ook een team van s.v. Huizen mee aan de zaalvoetbalcompetitie.

Kortom, hoe jong of oud je ook bent, als je graag een balletje trapt, kun je altijd bij s.v. Huizen terecht!

Scheidsrechters
Met plezier beter worden, geldt ook voor de scheidsrechters bij s.v. Huizen. Jaarlijks worden nieuwe jonge scheidsrechters opgeleid. Deze scheidsrechter ontvangen een kleine vergoeding voor het fluiten van wedstrijden. En als iemand moeilijker wedstrijden wil fluiten dan is dat mogelijk door onder begeleiding van een meer ervaren scheids te fluiten en door opleidingen van de KNVB te volgen.

Extra activiteiten
Bij s.v. Huizen kom je niet alleen om te trainen en wedstrijden te spelen. Ook de extra activiteiten die georganiseerd worden, zoals het mosselfeest, bingoavond voor de jongste jeugd, midwinterjeugdtoernooi, FIFA-gamecompetitie, klaverjasavond en feestavonden, worden door veel leden en supporters bezocht. Aan de slotbarbecue aan het einde van het seizoen deden op 22 juni meer dan 500 mensen mee.

Wil je meer weten of een keer een training bijwonen? Op 31 augustus aanstaande is er open dag bij s.v. Huizen. Zie de website www.svhuizen.nl voor meer informatie.

Voetballen op alle niveaus kan bij s.v. Huizen.
Walking football voor de ouderen.