Afbeelding
Foto: Korfbalvereniging Huizen

Korfbalvereniging Huizen, meer dan sport

Jongens en meisjes samen in één team, een gezellige sfeer met ouders langs de zijlijn en geweldige activiteiten voor jong en oud: dat is Korfbalvereniging Huizen.

Korfbalvereniging Huizen is een middelgrote vereniging met zo'n tien jeugdteams, een Kangoeroe-afdeling voor de allerkleinsten, een G-korfbalteam en meerdere (selectie)seniorenploegen.

Het voordeel van korfbal is dat het het hele jaar doorgaat. Vanaf eind augustus tot en met oktober korfballen wij op ons eigen geel-groene kunstgrasveld, vervolgens gaan we tot en met maart de sporthal in en sluiten we het seizoen in april, mei en juni weer af op het veld. Hierdoor is het hele jaar bomvol sportiviteit en gezelligheid.

Gezelligheid
Als het gaat om gezelligheid dan is er voor iedereen wel iets te doen op onze vereniging: een pubquiz, film- en spelletjesavonden, een familietoernooi, waterkorfbal en de jaarlijkse Einddag met vossenjachten, een schutterstoernooi en een barbecue. Iedereen is welkom. Het grootste hoogtepunt van het jaar is ons eigen korfbalkamp, waarbij wij met zo veel mogelijk jeugdspelers en leiders vier dagen lang alleen maar plezier hebben.

Nog een voordeel: voor alle nieuwe leden tot en met 11 jaar is het eerste seizoen helemaal gratis.

Clubgebouw
Al nieuwsgierig geworden? Wij trainen op de maandag en/of de donderdag en spelen altijd op zaterdag onze wedstrijden. Je kunt ons dan vinden in ons clubgebouw of op de sportvelden aan de Bovenweg. Maar ook met activiteiten en clinics op basisscholen, met de Koningsspelen door heel Huizen, in de September Sportmaand en natuurlijk op de (sociale) media.

Ga naar onze website www.kvhuizen.nl voor nog meer informatie en kijk ook eens op onze Facebook- en Instagrampagina's voor foto's van de grootste en gezelligste korfbalvereniging van 't Gooi.

Tot snel bij Korfbalvereniging Huizen!