Afbeelding
Foto: TV Huizen

Gezellig tennissen bij TV Huizen

Tennis is een echte verenigingssport. Voor jong en oud. Of je nu al heel goed kunt tennissen of een beginner bent, bij ons op de club voelt iedereen zich al snel thuis.

We organiseren het hele jaar door een groot aantal activiteiten en competities. Voor iedereen wat wils dus. Je hoeft ook niet meteen lid te worden, maar je kunt ook een maandje proefdraaien voor weinig, want tennis is allang geen elitesport meer.

Alles-in-1 voor de jeugd
TV Huizen werkt bij de jeugd met het Tennis-alles-in-1-systeem, wat betekent dat de lessen bij het lidmaatschap zijn inbegrepen. Deelname aan competitie en clubkampioenschappen is dan ook gratis. Er kan het hele jaar door worden getennist en er wordt zomer en winter lesgegeven. Zo leer je pas echt goed tennissen.

Veel activiteiten
Bij ons op de club is het nooit saai. Er is altijd wat te doen. Is er geen competitie, dan is er wel een toernooi of recreatieve activiteit als bijvoorbeeld een Ladies Night, het Echtparentoernooi of een Midzomernachtfeest. Er is ook bijna elke dag een toss, waar iedereen aan mee kan doen. De activiteitenkalender staat altijd vol.

Maak kennis met tennis
Altijd al eens willen tennissen, maar je weet niet of het je leuk lijkt? Tennisvereniging Huizen geeft je de mogelijkheid om een maand lang kennis te maken met de tennissport. Voor 40 euro krijg je een ledenpas voor één maand onbeperkt tennissen, vier lessen van onze trainers en een leenracket, als je die nog niet hebt. Ben je jonger dan 18 jaar dan kost het maar 25 euro.

Touchtennis voor senioren
Ben je wat ouder, maar wil je toch blijven bewegen? Dan is touchtennis misschien iets om in overweging te nemen. TV Huizen organiseert in samenwerking met Sportplatform Huizen deze activiteit.

Meer weten? Kijk op onze website www.tvhuizen.nl. Daar vind je alle informatie. Maar kom vooral ook eens langs bij ons op de club om de sfeer te proeven. De koffie staat klaar.