Afbeelding
Foto: Acol

Bridgeclub Acol

Tussen hockey en voetbal aan de Bestevaer kun je ons vinden. In het gebouwtje met de puntmuts en de kaars erbovenop wordt gespeeld en geoefend. Naast bewegen is je verstand trainen bij het ouder worden van levensbelang.

Bridge kun je bij Acol leren en beoefenen: op de maandagavond, de dinsdagavond en de woensdagmiddag en -avond. De contributie is € 90 per jaar; daarvoor ben je ook lid van de Nederlandse Bridge Bond en ontvang je maandelijks het bridgeblad.

Beginnerscursus
De beginnerscursus start in september, dat is waar je de bridgesport leert kennen. Je krijgt 12 lessen waarin de theorie door onze ervaren docent direct in de praktijk wordt gebracht. De kosten voor deze maandagavondcursus en het lesboekje zijn € 125. Aansluitend is er een vervolgcursus en Bridge onder begeleiding.

De leden spelen in competitieverband en naar gelang het speelniveau in twee of in drie lijnen. We hebben speciale drives zoals de wijn-en-kaasdrive, viertallentoernooien, de fietsdrive, de kerstdrive en het Ruitenboertoernooi. Bridgeclub Acol bestaat al 30 jaar en organiseert nu al voor de 21ste keer de Huizer Bridge Drive.

Om de clubkas op peil te houden, worden we gesponsord door enkele middenstanders en organiseren we jaarlijks een rommelmarkt. Alle activiteiten doen we met vrijwilligers in de evenementencommissie, de technische commissie, de barcommissie en met wedstrijdleiders en bestuur. Het gebouw is geschikt voor verhuur aan andere denksporten en feesten.

Aanmelden als lid of voor de beginnerscursus?
www.nbbclubsites.nl/club/24053
Secretariaat: ineke.gales@ziggo.nl 035 525 9950