Afbeelding
Foto: Huizer Hockeyclub

Huizer Hockeyclub: sportieve en ambitieuze familieclub

HOCKEY Wij zijn een vereniging waar families met verschillende achtergronden en ambities, zowel sportief als sociaal, zich onderling mengen, verbinden en vrienden maken.

We bieden een sociale en sportieve ontmoetingsplek waarmee we een positieve impact willen maken op de ontwikkeling van onze leden. We hebben aandacht voor alle prestaties op alle niveaus en dankzij een transparante koers scheppen we een veilig en gezond sportklimaat waar ruimte is voor uitdaging, ambitie en fun.

Hockeyen: echt voor elke leeftijd en elke ambitie
Onze jeugdleden kunnen kiezen uit een breed scala van teams: van een competitief en een sportief gefocust team - we hebben in de jeugd meerdere leden die deelnemen aan het nationale hockeyteam - tot een team waar fun, sociale interactie en met elkaar sporten het uitgangspunt is.

Ook de jongvolwassenen (senioren) spelen op niveaus die bij hen passen: van subtop en ambitie tot verder groeien en vriendenteams die zowel willen scoren alsook gewoon lekker samen willen chillen.

Trimhockey
Volwassenen vanaf 30 jaar blijven competitief of meer recreatief hockeyen via het trimhockey. In het trimhockey wordt gespeeld in combi-teams van mannen en vrouwen.

Nieuw is ‘Hockey7’: in een kleiner teamverband toch competitief bezig zijn op de vrijdagavond. Het sociale aspect en een alternatieve speel- of trainingsavond dan de zondag zijn dan de belangrijkste drijfveren.

De zondag wordt, naast de seniorenteams, van oudsher ingevuld door de veteranenteams, ook hier variërend van fanatiek tot sociaal georiënteerde teams.

Samen bouwen aan talent
Wij leiden onze eigen trainers, spelers en scheidsrechters op en bieden hiermee een heldere route voor sportief talent, waarmee het samen bouwen aan ‘onze club’ wordt onderstreept.

Daarnaast organiseren wij verschillende maatschappelijke en sociale activiteiten voor een bredere ontwikkeling als mens. Kwaliteit en commitment creëren immers kwaliteit en commitment.

Deze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de ondersteuning van onze clubbrede sponsors, lokale ondernemers - onder andere verenigd in de businessclub -, maar vooral ook dankzij een grote groep betrokken vrijwilligers, die deze activiteiten allemaal mogelijk maken.

Zo veel sportieve activiteiten en evenementen voor jou!
Zo is er voor de jeugd het landelijk bekende Huizer Hockeykamp, georganiseerd door leden van Heren1, zijn er door het seizoen heen diverse trainingskampen en organiseren we voor de echte kleintjes gezellige evenementen als het Paaseicup-toernooi rondom Pasen en een spetterend sinterklaasfeest en -toernooi in december. Tot slot treden zowel Heren 1 als Dames 1 met regelmaat aan om de jeugd skills aan te leren tijdens verschillende clinics.

Ook de trimhockeyers organiseren jaarlijks een eigen uitbundig toernooi vol sportieve hilariteit.
Voor de ouders en kinderen die het duel op vriendschappelijke wijze aan willen, is er een jaarlijks feestelijk Familietoernooi.

Dit jaar jubileert de Huizer Hockeyclub en wordt er voor haar ‘oudste' leden (vanaf 35 jaar), de Veteranen, eveneens een memorabel toernooi georganiseerd.

Je bent van harte welkom!

Word je enthousiast van sporten in teamverband en een club waarbij het verenigingsleven in het DNA van de leden zit, dan ben je van harte welkom. Verenigen doen we samen met jou in onze sportieve hockeyfamilie!

Wil je meer weten? Geef je op voor onze open dagen via opendag@huizerhc.nl of kom langs voor een vrijblijvende proeftraining. Je kunt ook altijd contact zoeken via secretaris@huizerhc.nl.