Afbeelding
Foto: Fight Club Huizen

Kickboksen en meer bij Fight Club Huizen

KICKBOKSEN Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is voor Mustapha Jaffaoui een belangrijke motivatie geweest bij de oprichting van Fight Club Huizen. Zelf heeft hij een internationale kickbokscarrière gehad, waaraan hij op 13-jarige leeftijd begonnen is.

Kickboksen is een sport waarbij met discipline de ontwikkeling van techniek, fysieke en mentale kracht wordt getraind. Daarmee is deze tak van sport, zeker voor de jeugd, niet alleen een uitlaatklep, maar ook een bijna onmisbaar pedagogisch instrument.

Kinderen
Bij Fight Club Huizen kunnen kinderen vanaf zes jaar in het Kick & Fun-programma terecht, waar zij spelenderwijs kennismaken met de basisprincipes van de sport. Er wordt geleerd te treffen, te ontwijken en te verdedigen met de technieken die het kickboksen eigen zijn. De les is gericht op het hebben van een positieve ervaring, waardoor leerlingen ook snel zelfvertrouwen opbouwen.

Work-out
Daarnaast wordt ook zaktraining en conditietraining aangeboden. Dat is een work-out voor iedereen van ieder niveau. Deze training slaat geen spiergroep over en vindt plaats rond de bokszak. Geschikt voor iedereen die aan zijn gehele conditie wil werken.

Allround
De locatie is nieuw, met nieuw trainingsmateriaal waarin veilig gesport kan worden onder begeleiding van professionele instructeurs. De instructeurs brengen niet alleen wedstrijdvechters voort, maar zorgen voor iedereen die van persoonlijke begeleiding gebruik wil maken. Dat maakt Fight Club in Huizen tot een allroundsportschool, waar regelmatig seminars en zelfs leuke teambuildingprogramma’s aan het bedrijfsleven worden gegeven.

Een kernactiviteit van Fight Club Huizen is de kickbokstechniekles voor beginners tot gevorderden. Niet iedereen heeft de ambitie de ring in te gaan, maar kan dan toch de sport meester worden. Sporters kunnen wel naar een niveau begeleid worden dat tot de absolute top behoort.

Fight Club Huizen is een bezoek en zelfs een gratis proefles meer dan waard. Bezoek de website www.fightclubhuizen.nl.